23. tammikuuta 2016

FOLLOW ME

Navbariin eli yläpalkkiin on vähän aikaa sitten ilmestynyt Instagram sekä Facebook ja lähiaikoina pitäisikin muitakin sosiaallisia medioita ilmestyä tänne blogiin. Nyt kuitenkin tässä postauksessa käydään vähän läpi missä miuta voi seurailla.


INSTAGRAM Instagramiin päivittelen ahkerasti kuvia (tai no, ahkerasti ja ahkerasti, viimeisin kuva on tullut 2 viikkoa sitten...) Syy siihen on se, että puhelimeni käynnistyy aina uudelleen, kun yritän lisätä kuvaa, jolloin kuva ei lataudu instagramiin. Kerran onnistuin jo ratkaisemaan ongelman, mutta eihän se sama keino enään toimi :D Miut löytää instagramista kuitenkin nimellä @elskuu_, yritän saada sinne piakkoin kuvaa!

FACEBOOK 
Joulukuussa tein blogilleni oman Facebook sivun, jonne ilmoittelen uusista postauksista sekä blogiin liittyvistä jutuista.

SNAPCHAT Käytän jonkin verran, tää on miulle vielä sen verran uusi sovellus, etten osaa vieläkään ihan täydellisesti tätä käyttää. Snapchatissa voitte lisätä miut nimellä @eltsiu. Sinne ilmestyy välillä ilmoituksia uusista postauksista, sekä ihan vain muitakin juttuja :)

WEHEARTIT Weheartit: sä olin ennen aktiivisempi, nyt se on kuitenkin jo jäänyt vähän muiden sovellusten varjoon. Joskus satun kuitenkin vielä etsimään inspiraatiota Weheartit: sta. Sieltä miut löytää @elskuu_.

PINTEREST Pinterestistä etsin Weheartitin lisäksi inspiraatiota. Pinterestistä löytyykin esim. tosi kivoja diy & sisustusjuttuja :) Pinterestissä voit seurailla miuta ihan vain nimellä Ella Vuorinen :)

BLOGLOVIN Tää on miulle kaikkein uusin sovellus, johon mie blogini hetki sitten liitin, joten en vielä osaa tätäkään ollenkaa käyttää. Miut löytää sieltä kuitenkin nimellä elskuu.


Saattaa olla, että olen vielä jossain muuallakin, mutta ainakin noista miut löytää! :D Blogipolkuunkin olen uudestaan blogiani ilmoitellut, muttei sitä vaan näy :( Missäs teitä voi seurailla? 

Comments

Lähetä kommentti