17. tammikuuta 2016

HENTOA VAALEANPUNAISTA RUUSUNKULTAISELLA

Blogi on ollut viime aikoina hyvinkin hiljainen, sillä olen ollu tässä kipeänä pariinkin otteeseen. Vähän yli viikko sitten miuhun iski mahatauti ja nyt olen toipumassa kuumeesta. Miuhun iski siis muutama päivä sitten kauhea yskä, nuha, kurkkukipu ja kuume. Aavistuksen verran on vielä pientä lämpöä, mutta kyllä se tästä :) Ette varmaankaan halua kuulla enempää kuume ja mahatauti jutuista, joten mennäänpä itse aiheeseen!


Meillä oli torstaina koulukuvaus, johon lakkasin hennon vaaleanpunaiset kynnet ja päälle ruusunkultaista kimallelakkaa. Molemmat lakat ovat Essien ja hennon vaaleanpunaisen kynsilakan sävy on muchi muchi. Ruusunkultainen kimallelakka on luxeffects sarjasta sävy a cut above. Valitettavasti juuri tuota joululahjaksi saamaani kimallelakkaa ei näy kuvissa, koska kyseinen lakka on juuri siskollani lainassa. Löydät sen lakan kuitenkin joululahjapostauksestani :)


Jos ette omista yhtään Essien lakkaa niin kannattaa kuitenkin kokeilla. Vaikka hinta ehkä hieman kirpaisee, nämä pysyvät todella hyvin kynsissä, ei lohkeile ja levittyy hyvin kynsille. Itse omistan näitä vasta kaksi kappaletta, mutta tarkoituksena on suurentaa tulevaisuudessa tätä pientä Essien kynsilakkakokoelmaani :)

Comments

Lähetä kommentti