1. tammikuuta 2016

VUOSI 2015 ||

Tänään vuosikatsauksesta on vuorossa toinen osa.


Heinäkuussa kuvailin paljon veljeni helikopteria :D Arvostelin Nivea Soft voidetta ja lakkailin Hennin kanssa kynsiä. Leivoin kirsikkapiirakkaa. Tein postausta Kuopion reissusta sekä yökyläilystä kummeillani Kannusjärvellä.


Elokuussa kesäloman jälkeen täytyi palata takaisin kouluun. Tein kuvapostauksen ensimmäisen osan (kuvapostauksiin liittyen en saakkaan tehtyä kuvapostauksen viimeistä osaa...) Tein postauksen siitä, kun olin veljelläni yötä ja piipahdin Kuopiossa. Esittelin uuden kamerani, oltiin Hennin kanssa vesi-ilmapallo sotaa ja tehtiin ruusuinen jalkakylpy. 


Leivoin omenakaurapaistosta sekä omenakukkoa ja tein vielä oreo milkshakeakin. Sain vihdoin unisiepparini valmiiksi, kävin metsässä kuvailemassa ja kuvailin tässäkin kuussa asuja.


Lokakuussa jaoin epäonnistuneita asukuvia, sekä myös niitä onnistuneitakin. Kävin Iidan kanssa elokuvissa, leivoin pipareita ja esittelin 5 kauneussuosikkiani. Piipahdin taas Kuopiossa :D


Marraskuussa kuvailin asuja ja tein blogiin talven vaaleat kynnet. Jaoin myös vinkkejä, mitä ei kannata tehdä, jos haluaa pitää kynnet kauniina. Kiillotin koruja ja leivoin banoffeeta. Valokuvailin ja juhlittiin siskoni syntymäpäiviä.


Joulukuussa juhlitaan uutta vuotta, joulua ja Suomen itsenäisyyttä. Me juhlittiin kuitenkin vielä miun syntymäpäiviäni. Joulukuu on yhtä juhlaa! Joulukuussa paketoitiin lahjoja, leivottiin rocky roadia, tehtiin diy juttuja sekä kaikkea muuta!

Jos kiinnostaa, kannattaa katsella näitä postauksia tarkemmin, sillä kaikkea valitettavasti en saanut mahtumaan näihin kollaaseihin. Tässä kuitenkin oli vuosi 2015 tiivistettynä. 

Comments

Lähetä kommentti