12. helmikuuta 2016

BLOG SALE

Moij ja oikein kivaa viikonloppua kaikille! Perjantain kunniaksi ajattelin järjestää ensimmäistä kertaa blogikirppiksen! Siivoilin hieman kaappien kätköjä, vaatteita ja tavaroita, joita en enään käytä, niin ajattelin laittaa ne tänne myyntiin. Suurin osa vaatteista on kokoa 158, xs löytyy sekä kaksi toppia on kokoa 140-146. Ajan vuoksi en perustanut uutta blogia tälle, joten tuotteet tulevat aina tänne. Katsotaan miten tämä lähtee käyntiin, tulossa voi olla myös muita tuotteita... :)

Säännot ovat seuraavat: kommenttiboksiin laitetaan tuotteen numero (esimerkiksi jos haluat ostaa nahkatakin, laitat kommenttiboksiin numeron 2) haluamasi huutohinta ja muistathan laittaa kommentiin mukaan myös oman sähköpostisi, jotta saan sinuun yhteyttä. Minimikorotus on kaikilla tuotteilla 1€, ellei toisin mainita. Eniten huutanut saa  tuotteen ja jos et huudon päätyttyä vastaa sähköpostiini viiden päivän kuluessa, tuote siirtyy toiseksi eniten huutaneelle. Jos tuotteissa sattuu olemaan kulumia, vikoja ym. mainitsen ne. Tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tuotteet postitan, jolloin maksat itse postituskulut  ja maksat rahat tililleni, mutta, jos noudat paketin paikanpäältä, käy käteismaksu. Postitan tuotteet heti, kun rahat näkyvät tililläni. Nyt kuitenkin niihin itse tuotteisiin! :)


TUOTE 1


Elloksen gollegepaita kokoa 158/164, haaleahko, pieni tahra oikeanpuoleisessa hihassa, saattaa lähteä pesussa pois. Lähtohinta 5€  3€. Minimikorotus 1€.


TUOTE 2


Elloksen tekonahkatakki, hyvässä kunnossa, koko on 158. Lähtöhinta 10€ ja minimikorotus on 1€.

TUOTE 3


New Yorkerin FB Sisterin paita kokoa XS . Paidassa hieman nukkaa sekä 3/4 hihat. Lähtöhinta 5€ 3€ ja minimikorotus 1€.


TUOTE 4


Seppälän painijatopit kokoa 140-146, käyttämättömät, voi ostaa erikseen :) Lähtöhinta 1€/kpl  ja minimikorotus 0,50€.


TUOTE 5


Puman t-paita, käytetty pari kertaa, uudenveroinen, koko 36 eli S ja lähtöhinta tällä tuotteella on 5€ 3€ ja minimikorotus on 1€.

TUOTE 6


Kappahlin tennarikaulakoru muuten hyvässä kunnossa, mutta lukko on jouduttu vaihtamaan. Lähtöhinta tälle tuotteelle on 0,50€ ja minimikorotus 0,50€

Musta korkokenkä kaulakoru, jossa timantteja on hyvässä kunnossa, ei vikoja, lähtöhinta 1.00€ ja minimikorotus 0,50€

TUOTE 7

6 kpl sormuksia, hieman kuluneet. Lähtöhinta on 0,50€  0,20€ ja minimikorotuskin on sama :)

TUOTE 8


Muistaakseni Bijou Brigitestä ostettu käsikoru, ehjä ja lähtöhinta on 2€ 1€ sekä minimikorotushinta 0,50€

Siinä olikin ensimmäisen blogikirppikseni tuotteet ja nämä sulkeutuvat 26.2 klo 18.00! Nyt ei muuta, kuin huutamaan, jos jokin tuote kiinnostaa!

Comments

Lähetä kommentti