8. helmikuuta 2016

DIY YSTÄVÄNPÄIVÄ KORTIT x3

Tällä viikolla on ystävänpäivä. Jos kortti vielä uupuu, ehdit vielä askarellakkin, kunhan muistat lähettää ystävänpäiväkorttisi viimeistään 10.2. Itse olen askarellut todella yksinkertaisia kortteja, joten tästä postauksesta löydät ideoita yksinkertaisiin ja helppoihin kortteihin.


Kuvassa näkyykin pääpiirteittäin mitä tarvitset, liima aina vain unohtuu kuvata :D Tietenkin tarvitset vielä lankaa ja virkkuukoukun, jos haluat virkata korttiisi kuvassa näkyvän kukkasen. Netistä löytyykin kyseisiin kukkiin hyviä ohjeita.


Kuvassa ensimmäisenä näkyvään korttiin teippasin pitsiteippiä ja liimasin langasta solmitun rusetin sekä toivottelin ihanaa ystävänpäivää. Kaikki muut sivut paitsi yläpuolen leikkasin normi sakseilla aaltoilevaksi. En nimittäin löytänyt mistään meidän kuviosakseja :(

Toisessa kuvassa näkyvään korttiin liimasin pitsinarua kortin ylä ja- alapuolelle ja yläreunaan virkatun kukan. Kolmanteen eli viimeiseen korttiin liimasin paksummalle paperille kakkupaperin ja liimasin sen korttiin sekä kirjoitin kakkupaperin päälle, jolloin kortti oli jo valmis! Helppoja kortteja, ei siis mene kauaa aikaa :)

4 kommenttia :

 1. Hienot ! Pitsejä rakastan !

  Taidanpa itsekin huomenna askarrella ystävänpäivä kortti hommelit loppuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mieki rakastan kaikenlaisia ihania pitsejä ♥ Mukavia askarteluhetkiä!

   Poista
 2. Ihana käsiala!

  VastaaPoista