4. helmikuuta 2016

KOOKOSÖLJY KAUNEUDENHOIDOSSA


Sain joululahjaksi kookosöljyn, jota olen nyt hieman testaillut. Kyseinen tuote on luonnollinen tapa hoitaa ihoa, kookosöljy toimii nimittäin mahtavana kosteuttajana. Kookosöljy käy kauneuden lisäksi myös ruoanlaittoon ja leivontaan.


Kookosöljy on kylmäpuristettua, korkealaatuista samettisen pehmeää öljyä Filippiineiltä. Öljy on peräisin kookospähkinän lihasta.


MIHIN TÄTÄ VOI SITTEN KÄYTTÄÄ?

Esimerkiksi...

- Meikinpoistoon Öljy on hyvin hellävaraista ja sopiikin siten hyvin meikinpoistoon. Samalla, kun kookosöljy poistaa meikin ja epäpuhtaudet, iho saa samalla kosteutta. Olen kuullut myös, että, kun laittaa kookosöljyä ripsien tyvestä latvaan, ripsetkin kasvavat.

- Kosteutukseen Kasvot sekä vartalokin kosteutuu tällä super tuotteella! Kasvoihin kannattaa levittää ohuita kerroksia, sillä liian paksu kerros ei imeydy kunnolla. Kosteuttamalla kasvoja tällä tuotteella päivittäin ihosta poistuu näppyjä sekä ennaltaehkäisee myös tulevia. Vartalolle sama juttu, ei liian paksuja kerroksia. Kookosöljy on myös todella kätevä ihon kuiviin paikkoihin, kuten kyynärpäihin ja jalkapohjiin.

- Hiustenhoitoon Kookosöljy toimii hyvin etenkin kuivien hiusten ja latvojen taltuttajana. Hiero sitä pelkästään latvoihin, tai kaikkialle hiuksiin yön ajaksi ja kääri pyyhe ympärille. Jos et kuitenkaan halua yön aikana pyyhettä pitää päässä käy kaksi tuntiakin mainiosti. Öljy tosin tekee hiuksista rasvaiset, joten muista hoidon jälkeen pestä hiukset todella hyvin!

- Ihon kuorintaan Sekoita suolaa ja kookosöljyä keskenään ja levitä seos iholle. Ihon kuorinnan jälkeen ihon pitäisi olla pehmeä, ettei se ainankaan paksua rasvakerrosta tarvitse.

3 kommenttia :

 1. Oon kuullut kyllä niin paljon hyvää kookosöljystä, että ihmettelen miksi en oo vielä ite testannut! Kuulostaa joltain

  VastaaPoista
 2. Oon kuullut kyllä niin paljon hyvää kookosöljystä, että ihmettelen miksen oo itse vielä testannut! Tiiätkö mitä tollanen suurin piirtein maksaa? :)

  www.onrooftop.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata, kunnon super tuote! Toi miun pieni kookosöljy purkki maksoi 5,40€ ihan s-ruokakaupasta :)

   Poista