1. maaliskuuta 2016

KEVÄÄN 2016 KAUNEUSTRENDIT

Sain viime viikolla käsiini uusimman Cosmopolitanin kauneusosion ja siitä inspiroituneena ajattelinkin kirjoitella tänään tänne bloginkin puolelle kevään kauneustrendeistä.

Sininen, turkoosi ja petroli on tehnyt tänä keväänä paluun luomiin. Jos oikein rohkeaksi ryhdyt, voit laittaa jotakin sinisen sävyä sinun koko luomiisi. Eikä haittaa jos ripsiväri levittyy kökösti ripsiisi, nyt nimittäin ripsiä ei erotella!

 Rajauksissa ollaan taas ysärissä. Ysärirajaukset saadaksesi piirrä mustat sisärajaukset kajalkynän avulla, mutta, jos haluat tehostaa katsettasi rajaa myös ylä - ja alaluomienkin ripsirajat.

Kuva: Style.com
Nyt piirretään kulmatkin korealaistyylisesti tarkkareunaisesti terävän kulmakynän avulla suoralla linjalla. Muotoa koristetaan korostusvärillä kulmaluun kohdalta.

Hopeanhohtoista luomiväriä levitetään tänä keväänä koko luomelle, tavoitteena metallinen katse. Eikä unohdeta, että twist lettikin toimii sekä arjessa, että juhlassakin.

Strobing suomeksi korostus ja kuulto varastaa nyt huomion. Tarkoituksena on saada kasvoille kaunis kuulto ja korostaa poskipäitä. Kun sekoitat meikkivoiteeseen helmiäistä pohjustusvoidetta saat meikkipohjastasi raikkaan hehkuvan ja viimeistele vielä levittämällä kuultotuotetta ohimoille, poskipäille sekä amorinkaaren yläpuolelle.

Surffaava, rento The Wawy bob on laineveileva polkka, jonka tarkoituksena ei ole olla graafinen tai tiukasti muotoiltu. Tämän Wawy bobin kanssa voit, vaikka laittaa luomiisi herkullista persikkaa tai huurteista vaaleanpunaista, jotka korostaa siniharmaita ja sinivihreitä silmiä. Lisää väriä kuitenkin vain kevyesti ja vaihda ripsari ruskeaan, jolloin tulos on entistäkin raikkaampi.

Kuva: therighthairstyles.com
Sivele kuultotuotetta hieman ohimoille, poskipäiden alle ja hiusrajoille saadaksesi illuusion päivettyneistä kasvoista. Pelkällä aurinkopuuterilla älä kuitenkaan yritä luoda pronssista hohdetta.

Sivujakaukset on taas täällä, niin kuin otsatukan kolme trendiäkin. Sivujakauksen pysymiseksi ota avuksi tyvisuihkeet, koska hiukset saattavat vastustella paljonkin uutta suuntaa. Otsatukissa taas sisäänpäin taivutettu, todella lyhyt tai sitten kunnolla ylikasvanut on tämän kevään trendejä.

Keväällä huulten kuuluu olla näyttävät. Kevään hittituote onkin huulipuna, joka levittyy nestemäisenä huulille, mutta kuivuessaan muuttuu mattaiseksi. Nuttura lasketaan korkealta Pikku Myyn paikalta niskaan. Muotia on nyt myös ollut boxer-letit, jotka on nähty mm. Kim Kardashianilla.

Kuva: pinterest.com

Kevät on glitterin aikaa! Kissarajauksen voit tehdä glitter-eyelinerilla tai täyttää jopa koko liikkuvan luomen glitterillä. Nyt ranskalainen manikyyrikään ei ole enään valkoinen, vaan valkoisen sijasta käytetäänkin värillisiä lakkoja.

Sotkuiset hiukset kuuluu vuoden 2016 kevääseen ja varmasti myös kesäänkin samoin, kuin löysä, epämääräinen kotiponnarikin. Hiusasusteina taas nähdään kummallisia hedelmäköynnöksiä, metallisia kruunuja sekä strassiklipsien rykelmiä.

Lähde: Cosmopolitan
Comments

Lähetä kommentti