22. joulukuuta 2016

JOULUKALENTERI 2016 | ROCKY ROAD

Viime vuodesta lähtien on ollut pakko tehdä jouluksi herkkupöytään rocky roadia. Teen tätä aina nyt vain kerran vuodessa, jotenkin jouluna se sitten maistuu paremmalta :) Tein samanlaisen version kuin viime vuonnakin, pipareita ja vaahtokarkkia sekä tietenkin sitä suklaata. Ihana herkkupöytään kun joukkoonkin voi laittaa mitä vaan! 


Kaikki ainekset vain sekaisin ja astiaan jääkaappiin kovettumaan. Toki voihan sen tehdä siistimmänkin sillä lailla, että kerrokset näkyy. Tein tähän vain tuollain sekaisin. Käytin tosiaan maitosuklaata sekä tummaa, mielestäni tuolla yhdistelmällä seoksesta ei tule liian makeaa. Ensin sulatin 25g voita ja yhdistin sitten siihen keskenään sulatetut suklaat. Enään piparit ja vaahtokarkit ja koko seos johonkin hyvään astiaan kovettumaan sinne jääkaappiin n. pariksi tunniksi tai muutamaksi, riippuu vähän milloin se on jo kovettunut.


Oiva lahjakin jouluksi, jos joltain lahja vielä jollekin puuttuu. Ajattelin jos vielä tekisin tätä yhden lisää huomenna, vaikka tuolla siistimmällä tyylillä millä kerrokset näkyy. Tää on vaan niin hyvää, että katoaa nopeasti suuhun! Mukavaa torstaita!

Comments

Lähetä kommentti