26. joulukuuta 2016

JOULULAHJAT 2016

Mukavaa Tapaninpäivää! Näin Tapaninpäivän kunniaksi tulin perinteisesti esittelemään teille tämän vuoden joululahjani. Paketeista paljastui mieluisia juttuja, niin pehmeitä kuin koviakin juttuja. Tartuin tänään siis kameraan ja sehän alkoi räpsimään tälläisiä kuvia lahjoistani.


Lahjakortit on aina kivoja lahjoja ja tänä vuonna sainkin H&M lahjakortin.


Siskoltani sainkin hieman erilaisemman lahjan, lahjan, jossa on ainekset kivaan suklaiseen juomaan. Tästä lahjasta tulettekin kuulemaan tässä talven aikana lisää :)


Iiihanat pehmeät tossut, joita olinkin toivonut. Näissä onkin tämä joulu tullut oltua :) Söpöt pupu tossut piristää päivää! Ja ovat niin lämpimätkin :)


Vaatteita, vaatteita, vaatteita. Niitä aina tarvitsee. Tänä vuonna vaatepaketeista paljastui mm. lämpöinen huppari, neuleita ja uusi yöasukin.


Pehmoinen liivi, joka pääsikin heti vaaterekkiin. Ihana tämäkin valkoinen, lämmin ja ennenkaikkea se pehmeä.


Kauneusjuttuja ja koruja:  Beauticologyn ihonhoitopaketin, luonnonharjaksisen hiusharjan, ripsen taivuttimet, sekä lasisen purkin, jossa oli mm. koruja ja meikkejä ja muuta kauneuteen liittyvää. Glitterin horoskooppi sarjasta tuon pienen korupurkin, joka sisältää korva - ja kaulakorun sekä vielä sain mustan choker- kaulakorunkin.


Sekä vielä kirjan, jossa puuhaillaan pihalla. Tosi kivoja vinkkejä mm. betonilla askarteluun. Kevättä odotellessa!

Näiden lisäksi sain vielä suklaata sekä kauan haluamani kuvausvalon. Kuvausvalostakin tulette varmasti kuulemaan vielä lisää, mutta näin hetken käytön jälkeen on kyllä pakko sanoa, että miten oon ilman tätä pärjänny. Nämäkin kuvat kuvasin vasta ihan äsken, kuvausvaloa pelkästään näissä siis käytetty ja valaistus on näin hyvä :)

2 kommenttia :