2. tammikuuta 2017

TB : JOULUKUU

Eilen jaoin suosikki asuni viime vuodelta, jotka täällä olivat kuvattuna. Ennen vielä koko vuoden kertausta haluan kerrata vielä erikseen joulukuun, niin kuin muutkin kuukaudet. Joulukuussa pidin tänäkin vuonna joulukalenterin, joka sisälti mm. DIY juttuja sekä herkkuja. Joulukalenterin lisäksi postailin myös niitä ihan normaalejakin juttuja lisäksi aina kun kerkesi ja riitti ideoita.


Aivan joulukuun alussa jaoin ideoita joulukuun juhliin ja itsenäisyyspäivänä vietettiin synttäreitäni, toistamiseen siitä sitten muutaman päivän päästä. Joulukalenterin aikana lakkasin kynnet jouluisiksi, tein pienen joulumaan lasikuvun alle ja askartelin viuhkan ja joulukuusen vanhoista kirjoista. Tein myös valkoista taikataikinaa ja kuvailin Haminassa yhden asun. Joulu tuli vietettyä ihanissa pupu tossuissa ja jo Tapaninpäivänä esittelin perinteisesti kaikki joululahjani mitä sain.


Koristelin kuusta, tein ensimmäistä kertaa yksin piparkakkutalon ja tein myös joka jouluista rocky roadia. Kerroin miten nauttia joulusta mahdollisimman paljon ja aatonaattona fiilistelin jo jouluaattoa. Myös toki joulutorttujakin leivottiin joulukuussa - ja paljon eikä tietenkään voi unohtaa jouluisen sisustuksen yksityiskohtien kuvailuakaan.


Joulukalenteri lähti käyntiin tietenkin jo ensimmäisenä päivänä joulukuuta ja heti sen alussa blogiin ilmestyikin kollaasi, missä oli erilaisia lahjaideoita. Annoin vinkkejä mitä tehdä joululomalla, jos tylsyys iskee, sekä muutaman vinkin sähköisiin hiuksiinkin. Kävin myös siellä Haminassa, josta tuli toki postausta. Tein vanhasta pitsiliinasta hienoja koristeita ja kerroin kymmenen jouluista faktaa minusta.


Lahjojen paketointia, taatelikakun leivontaa sekä suklaahippu keksien ja hyvien joulujen toivottelua. Joulupäivänä kerroin miten jouluni meni ja ennen joulua kerroin muutaman jutun, joita ilman en talvesta selviä. Joulukuun alussa kuljin myös karvatakilla kun tarkeni ja loppukuusta jaoinkin postausideoita sekä toivotin myös hyvää uutta vuotta!


Synttäreilleni tein enkelten kakun, joka oli ihanan kinuskinen. Itse en edes oikein tykkää kinuskista, mutta tuossa kakussa se toimi :) Omenoita koristelin sokerin avulla huurteisen näköiseksi. Kivoja koristeita esim. asetelmiin.
Comments

Lähetä kommentti