30. tammikuuta 2017

VIIKKO ALKAA NAAMIOILLA

Kuten otsikossa lukee, viikko alkaa naamioilla. Sain siskoltani muutaman kappaleen testiin näitä L´oreal Pure Clay Purity savipohjaisia naamioita, jotka lanseerattiin viime vuoden puolella. Oon näitä nyt testaillut ja olisi aika kertoa näistä oma mielipiteeni.


Tätä L´orealin savipohjaista naamio sarjaa on tarjolla kolmea eriä, itselläni on vain purify mask. Tämä naamio lupaa ihon puhdistusta ja mattaista pintaa. Itselläni on ainakin hieman kuiva iho eikä nämä ole onneksi kuivattaneet sitä yhtään enempää mitä se tällä hetkellä on. Talvella kuivuus ihossani on pahimmillaan, vieläpä kun on atoopikko.

Naamio sisältää kolmen saven lisäksi myös eukalyptusta ja sen takia iho tuntuukin raikkaalta. Kun naamion pesee n. 10 minuutin vaikutusajan jälkeen iho tuntuu ihanan raikkaalta ja pehmeältä. Iho myös näyttää oikeasti, että se on puhdistunut ja mattainen pintakin on havaittavissa. Jos olen oikeaa tietoa saanut, tämä maski on näistä kolmesta Pure Clay sarjasta se puhdistavin.


Koostumus tässä on ihana, juuri sopivan pehmeä ja levittyy hyvin iholle. Sopii myös kaikille ihotyypeille, kuten muutkin naamiot tässä sarjassa. Ja ainiin, ne 3 savea, jotka nämä sisältää ovat kaoliini eli valkosavi, montmorilloniitti ja rhassouli :)

Jos naamio alkaa hieman kiristää sen vaikutusajan aikana niin tee kuten ammattilaiset. Älä anna sen savinaamion kuivua kokonaan kasvoille, vaan kostusta kasvoja esim. vedellä täytetyn suihkepullon avulla. Tällöin naamio ei pääse imemään kosteutta iholta.


Mukavaa uutta viikkoa tosiaan ja ootteko testanneet tätä naamio sarjaa? Mitäs ootte pitäneet?
Comments

Lähetä kommentti