4. tammikuuta 2017

VUODEN SUOSITUIMMAT TOP 6

Helou! Viimeinen kertaus aiheinen postaus vuodesta 2016 olisi nyt käsillä. Vuorossa on viime vuoden luetuimmat postaukset TOP - 6. Kun tsekkailin näitä luetuimpia postauksia niin
pari näistä taisi jopa vähän yllättää. Joukossa oli paljon kauneuteen liittyvää, mutta mukana oli myös yksi selvä postauskin, joka menee helposti luetuimpien joukkoon. Sainkin täksi vuodeksi monia ideoita, millaisen tyylisiä postauksia tykkäätte ehkä lukea. Toki saa niitä ideoitakin aina ehdotella. Alla nyt kuitenkin siis viime vuoden kuusi luetuinta postausta ja otsikkoa klikkaamalla pääsee taas kyseiseen postaukseen :) Mukavaa keskiviikkoa just sulle!


EROON MUSTAPÄISTÄ - NIVEAN MUSTAPÄÄLAPUT

" Jokainen joka omaa mustapäitä haluaa niistä varmasti eroon. Itselläni mustapäitä löytyy erityisesti nenästä. Kokeilin siis paljon kehuttuja - myös moitittuja Nivean mustapäälappuja. "

BIOZELL COLOR MASK SÄVYTTÄVÄ TYVISPRAY

 " Ostin hetki sitten tämän paljon mainostetun Biozelin color mask sävyttävän tyvisprayn itsellen ihan vain huvikseen testaukseen. Ostin nimittäin vahingossa tämän light blonde sävyssä vaikka tarkoituksena oli ostaa light brown. No, vahinkoja sattuu :D Onneksi tälle löytyy muilla käyttöä, joten ei haittaa. "

18 BEAUTY HACKS

" Kauneusvinkkejä ei voi ikinä olla liikaa, joten tänään jaan teille 18 erilaista kauneusvinkkiä. Säilytä esimerkiksi kynsilakkoja jääkaapissa, vaalenna hiuksesi sitruunalla ja kuori ihosi pyyhkeellä. Tässä teille nyt kauneusvinkkejä! Haluaisittekos lisääkin erilaisia vinkki postauksia ?"PUHTAHAKSI HIUSHARJANEN


" Jokaisella hiusharjaan jää kiinni aina hiuksia. Onneksi ne saa ihan vain vaikkapa irtokammalla nypittyä pois. Mutta entä kun muotoilutuotteet ja tali tarttuu harjan piikkeihin ? Harja kerää silloin itseensä pölyä ja nukkaa ja tuollaisen harjan käyttö rasvoittaa myöskin hiuksia. Ja sitähän kukaan ei halua? Tuskin. Hiusharjan pesu on viimeistään silloin tarpeen, kun ilmestyy näkyvää likaa. "

LINKKAA BLOGISI

" Edellisestä linkkaa blogisi - postauksesta onkin kulunut jo yli vuosi ja täydennystä lukulistallekin hieman tarvittaisi. Eli aika on taas hieman linkkailla blogeja. Nyt kuitenkin heipat tällä kertaa ja ihanaa sunnuntaita! "

LIIMATAISEN PIPARKAKUT

" Joulu vain lähenee päivä päivältä ja nyt on jo ensimmäinen Adventti. Päivä on kulunut etsien joululahjoja ja fiilistellen, että kohta se joulu on täällä. Enään muutama päivä niin joulukalenterikin alkaa. Millainen päivä teillä on muuten oikein ollut ja mukavaa ensimmäistä Adventtiakin! "
Comments

Lähetä kommentti