4. helmikuuta 2017

KAUNEUDEN SUOSIKKEJA

Uusia kauneuteen liittyviä tuotteita on tullut nyt tässä lähiaikoina hankittua ja uusia suosikkejakin on muodostunut. Tosin onhan tuo yksi suosikki peräisin joululta, mutta anyway :) Ajattelin nyt kuitenkin kertoa viisi tuotetta mitkä ovat tällä hetkellä miun lemppari kauneussuosikkeja. Mukana on mm. pari meikkijuttua sekä yksi aivan ihana vartalorasva, joka onkin tuossa ihan seuraavana... :)


NATURALLY EUROPEAN MILK LUXURY BODY LOTION

Ihanan tuoksuinen vartalorasva, joka syväkosteuttaa ja imeytyy nopeasti ihoon. Tuoksussa yhdistyy vartalovoiteen maidon lempeä tuoksu , setripuu sekä patsuli. Ylellinen voide sisältää sheavoita, avokadoöljyä, kookosöljyä, apinanleipäpuunsiemenöljyä ja ruusunmarjaöljyä. Täydellinen rasva siis, joka kosteuttaa todella hyvin 


NYX HD CONCEALER & DERMOSIL MEIKKIMUNA

Koska omaan tummat silmänaluset, joten sen johdosta ostin nyt testiin tämän Nyxin HD concealerin ja tämä oikeasti peittää todella hyvin tummat silmänaluset. Kevyt peitevoide, joka peittää pieniä ihonvirheitä ja ihon epätasaista sävyä.

Olen kaivannut myös pitkään meikkimunaa, mutta en ole vain saanut kertakaan sellaista ostettua. Enkä ole tahtonut ostaa heti näin alkuun sitä aitoa beauty blenderiä. Törmäsin siis Dermosililla tähän meikkimunaan ja päätin sen vihdoin ostaa, olihan se vieläpä edullinenkin. Hyvä tämä on ollut käytössä, meikki levittyy todella tasaisesti ja jouduin jopa pesemään tämän ennen näitä kuvia. Näkyi jo käytön jälkiä :D


LUONNONHIUSHARJA

Tää on ihan täydellinen harja esim. hiusten silottamiseen. Käytänkin tätä harjaa pääasiassa vain tuohon, Tangle Teezer hoitaa takkujen selvityksen - ainakin vielä. Tekee hiuksista kiiltävät sekä pehmeät luonnonharjakset ovat hellävaraisia päänahalle.


CUTRIN PROFESSIONAL CHOOZ ANTI - FRIZZER

Sähköiset hiukset vaivaa talvella ja tämä on tuonut niihin apua. Mitkään suihkeet ei ole kunnolla toimineet, mutta tälläinen voide on toiminut miulle hyvin. Silottaa, antaa hiuksille upean kiillon ja silkin pehmeän tunteen. Ja etenkin siis vähentää sitä hiusten sähköisyyttä.

Comments

Lähetä kommentti