21. helmikuuta 2017

LEMPPARI HOUSUT

Ja niin sunnuntaina tuli ihana lumisade, jonka takia tietkin on niin jäässä ettei pystyssä meinaa pysyä. Paistaisi se aurinko ja lämmittäisi ihanasti, silloin olisi näitä asujakin kivempi kuvailla. Tänään nimittäin itse kuvauspaikan etsintään meni kauemman aikaa kuin itse asun kuvaukseen. Sormet jäässä nämäkin kuvat sitten otettiin.

Mutta kyllä se kevät sieltä onneksi aikanaan tulee ja säätkin lämpenee. Toivonkin, että keväällä tulisi tänne paljon asukuvia! Josko kuitenkin ensin nämä yhdet. Päälle pääsi uudet Adidaksen verkkarit, joista olen nyt niin innoissani, että muita housuja ei tällä hetkellä tule pidetyäkään. Lämmin villakangastakki päälle ja laukku kainaloon!


Verkkarit ja neulemekko on muuten täydellinen yhdistelmä. Samalla hieman sporttista tyyliä, mutta seassa hieman juhlavampaakin. Oon niin tyytyväinen näihin housuihin nyt, että vihdoin löysin nämä oikeassa koossa. Näiden kanssa kun oli aikamoinen metsästys melkeinpä koko syksyn. Sopii kaiken kanssa ja vieläpä mukavatkin päällä!


JACKET | MINT & BERRY
KNITTING DRESS | VILA
SCARF | GINA TRICOT
BAG | NEW YORKER
TROUSERS | ADIDAS
SHOES | TIMBERLAND 


Vihdoin tuo pieni karvapallokin pääsi tänne kuviin asti. Etsin juuri tuollaista pientä pikku söpöä ja pehmeää karvapalloa ja törmäsinkin Wishissä siihen. Ei ehkä mikään parhain ostosten teko paikka, mutta samanlaisena se tuli kuin kuvissakin oli. Joten ei se sit kamalan huono ostos ollut, ja onhan tuo niin kiva ja kauniskin :)

Comments

Lähetä kommentti