24. helmikuuta 2017

TO DO LIST OF SPRING 2017

Eräs ilta suunnittelessani vähän tätä kevättä sain idean kevään to do - listasta. Listasinkin nyt heti tähän muutamia juttuja siitä listastani, joten eiköhän katsota minkälaisia juttuja tässä kevään aikana miun pitäisi saada aikaiseksi. Ja kevään vaihtuessa kesään on aika katsoa mikä niistä toteutui ja mikä jäi toteuttamatta. Ihanaa viikonloppua, ihana kun aurinko paistaa!


- Tee kevät siivoukset loppuun. Tätä projektia olenkin jo aloittanut, mutta on vielä kesken. Mm. vaatteita olen kerennyt käydä läpi ja laittaa myyntiinkin asti. Vielä täytyisi vaan paljon jaksaa siivoilla.

- Hanki se uusi kamera. Itse asiassa se saattaa tapahtua jo lähiaikoina. Vielä en paljasta mikä se on , mutta taitaa kuitenkin olla hyvä kamera :)

- Liiku enemmän. Joskus kun innostus iskee liikuntaa kohtaan tulee liikuttua paljon. Mutta innostus loppuu yhtä nopeasti kuin tuleekin. Nyt kevään aikana tavoitteena olisikin saada kunnon liikunta melkein jokaiseen päivään mukaan.

- Hanki kaikki kevät vaatteet ajoissa, mieluiten maaliskuun loppuun mennessä. Eli esimerkiksi kengät ja takit. Niitä kenkiä olenkin jo n. viikon verran katsellut ja löytänyt yhdet kivatkin. Harmi vain, että tietenkin ne on loppuunmyydyt.


- Syö hedelmiä ja juo paljon vettä. Sama juttu kuin liikunnankin kanssa, silloin kun innostusta on tulee syötyä joka päivä hedelmiä ja juotua paljon vettä. Sitten se innostus vain pikku hiljaa hiipuu...

- Räpsi paljon asukuvia. Tämä taitaa mennä enemmänkin niiden blogitavoitteiden joukkoon, mutta sallitaan se nyt tännekin. Keväällä auringon paistaessa ja lumien sulatessa on paljon mukavempi kuvailla asuja kun talvella kylmyydessä.

- Ennen kaikkea, nauti keväästä Auringosta, lämmöstä, kaikista keväisistä kukista...

Mitä siun kevään to do - listalla on?

3 kommenttia :

  1. Kuulostaa hyvältä :) Minun kevään to do-listalta löytyy lähinnä vain kirjoituksiin lukemista ja sen jälkeen pääsykokeisiin valmistautumista :D

    http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa todella kivalle to do-listalle. Itselläni sellaista ei ole nyt keväälle.
    http://elamaajakuviaa.blogspot.fi

    VastaaPoista