3. huhtikuuta 2017

MAALISKUISIA KAUNEUDEN SUOSIKKEJA

Mukavaa uutta viikkoa sekä maanantaita! Kyllä se maanantaikin voi ihan mukava päivä olla :) Hullua muuten, että on huhtikuun eka maanantai käynnissä ja pääsiäiseenkään on aikaa enään vain noin parisen viikkoa. Mukavissa ja odottavissa tunnelmeissa kerronkin nyt muutamia maaliskuulta löytyneitä kauneus aiheisia suosikkejani.


Aivan ensimmäisenä tämä maaliskuun Bette Boxista saatu Lumenen CC color correcting cream. Sain sen juuri oikean sävyisenä ja onkin aivan passeli minulle. Peittää luonnollisesti ja sopivasti tasoittaen ihon sävyä ja häivyttäen ihon punoitusta ja ihohuokosia. Sopii vieläpä kaikille ihotyypeillekin, sisältää aurinkosuojakertoimen 20 ja on formuloitu ilman parabeeneja ja formaldehydin luovuttajia.

Nämä Real Tegniqhuesin siveltimet, itselläni on poskipunasivellin sekä häivytykseenkin sopiva. Todella hyviä molemmat ovat siinä missä juuri pitävätkin! Laadukkaita ja kestäviä kun ovat.


Miulla on aika vaaleat kulmakarvat, joten tarvitsin niihin hieman sävyä. Aikanihan ei riittäisi mihinkään kulmien piirtämiseen vaan tälläinen kulmakarvageeli on juuri hyvä. Itselläni on Essencen make me brow kulmakarvageeli sävyssä CEAEC.


Lemppari kynsilakakseni muodostui maaliskuussa pastellisen vaaleanpunainen We Care Iconin lakka sävyssä 105 Nude Base. Sitä löytyikin kynsistäni ainakin parin viikon ajan. Täydellisen sävyinen kevääseen.

Olen jo tainnutkin täällä aiemmin kertoa, että miulla ei meinaa oikein mitenkään kynsilakat kuivua. Apuun sain tämän Essencen kuivatussuihkeen, joka on toiminut kyllä yllättävän hyvin. Noin 30 sek kynsilakan lakkauksesta, kevyt suihkaus tätä ja jo hetken päästä kynnet ovat kuivat.


Vielä säät ei ole niin lämpimiä etteikö ilman käsirasvaa pärjäisi. Suosikkini käsirasvoista onkin tämä Aistin kosteusemulsio, joka kuivuu nopeasti samalla kosteuttaen hyvin. Hajustamatonkin vielä ja atoopikoillekin sopiva :)
Comments

Lähetä kommentti