7. huhtikuuta 2017

MÁDARA EXFOLIATING SCRUB

 Maaliskuun Bette Boxista löytyi hieman Latvialaista luonnonkosmetiikkaa Mádaralta ja olinkin siitä heti innoissani. Tiesin jo heti, että se pääsee testiin. Boxista löytyi siis Mádara exfoliating scrub. Plussat jo heti tästä kivasta pakkauksesta!


Mádaran tuotteet ovat siis luonnonkosmetiikkaa ja ne ovat turvallisia, luonnollisia ja sertifioituja. Nämä tuotteet huolehtivat hyvinvoinnistasi sekä samalla toki ihostakin - hellävaraisesti hoitaen. Saatavuuskin näillä on hyvä, mm. Emotionista ja Ruohonjuuresta näitä löytyy.


Ja tarkemmin itse tähän kuorintaan. Tämä pikkuinen 12,5 ml kokoinen näyte sisältää aprikoosin ja kauran öljymolekyylejä, jotka sitovat lian ja epäpuhtaudet samalla avaamalla tukkeutuneita ihohuokosia sekä poistamalla kuolleita soluja. Tekee ihosta pehmeämmän, sileämmän, kirkkaamman ja puhtaamman. Se on myös totta!

Ensin voidetta puhtaille käsille ja ja hiero kuivalle iholle pyörivin liikkein. Lisää sitten joukkoon hieman vettä, jotta koostumus muuttuu maitomaiseksi ja huuhtele pois. Taputtele vielä iho kuivaksi ja viimeistele kasvovedellä sekä voiteella. Kuori iho 2 - 3 kertaa viikossa.


Ihastuin ihanan pakkauksen lisäksi toki tähän itse tuotteeseenkin. En vain sen toimivuuden puolesta, vaikka toimiihan tämä silminnähtävästi, mutta onhan tuo ainekin ihanan näköistä. Tuollaista kimaltavaa ja hieman glitteristä :)  Tälläistä tänään, ihanaa iltaa vielä just sulle! Suosittelen kokeilemaan, jos kuorinta tuotetta vailla olet :)

Comments

Lähetä kommentti