23. huhtikuuta 2017

VERKKOKAUPAT JOISTA TEEN LÖYTÖJÄ

Moikka ja kivaa sunnuntaita! Nettishoppailu on nyky päivänä tehty helpoksi. Tässä vain sohvalla istuskellessa katsellaan kaikkea kivaa. Nyt ajattelinkin kertoa teille muutaman verkkokaupan, joista minä yleensä näitä löytyjä teen ja joista tykkään niitä ostoksia tehdä. Mitkäs on teidän lempi verkkokauppojanne?
" Muodin johtava verkkokauppa muoti - ja kauneustietoisille 13 - 35 vuotiaille naisille ja miehille. Valikoimassa on 700 tuotemerkkiä ja uusia tuotteita ilmestyy päivittäin monia satoja kappaleita kansainvälisiltä muotitaloilta ja sivuston omilta ainutlaatuisilta tuotemerkeiltä kuten esimerkiksi NLY Trend ja NLY Design."
 " House of Brandon on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoo muotia vaivattomasti ja nopeasti. Nopea toimitus ja laadukkaat merkit kuuluvat tämän yrityksen keinoon erottua muista." " Junkyard on vuonna 2002 perustettu skeittimyymälä, joka on vuosien varrella kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi ja parhaaksi urbaani - ja katumuodin verkkokaupaksi. Täältä löydätkin suuren valikoiman urbaaneja merkkivaatteita."
" H&M : stä löytyy muotia naisille, lapsille ja miehille sekä tietenkin kotiin. Helposti kivoja trendikkäitä vaatteita jokaiseen makuun."" Ellokselta löytyy yli 400 tuotemerkkiä kauneuteen, muotiin ja sisustukseen liittyen. Hyviä henkilökohtaisia tarjouksia löytyy jatkuvasti. Aktiivisia asiakkaita on noin 1,6 miljoonaa."


" Zalandolta löytyy naisten muotia, kenkiä ja asusteita helposti. Ylí 1500 brändiä - huippumuotia ja katutyyliä. Helppoa ja turvallista, laajan ja kattavan valikoiman kera tietysti."
Comments

Lähetä kommentti