11. huhtikuuta 2017

VIIMEISIMPIÄ HANKINTOJA

Tuossa pari viikkoa sitten hieman taas nettishoppailin ja löytyihän sieltä muutamia ihan kivoja juttuja, niitä pakollisiakin. En olekaan pitkään aikaan tainnutkaan edes ostoksiani esitellä, joten nyt on jo korkea aika - edes näillä muutamilla shoppailuilla. Long time no see - ostospostaus siis!


Aivan ensimmäisenä haluan esitellä tämän vaaleanpunaisen takki ihanuuden. Aloin etsiä beigen värisiä trenssejä kevääksi, mutta törmäilin hirveästi näihin vaaleanpunaisiin ja olihan tälläinen sitten pakko saada. Tämä iski jotenkin niin lujaa ja onkin varmasti yksi lemppari takeistani nyt keväällä, ylipäätäänsä vaaleanpunainen. Tämä on Vilan mallistoa.


Löysin kenkiä etsiessä kivat Anna Fieldin ruskeat kiiltonahkaiset nilkkurit ja näitä tarvitsinkin, joten ostoskoriin nämä päätyivät. Älyttömän hyvät jalassa ja sopii syksyynkin todella hyvin. Tilasin nämä Zalandolta.Aloitetaan tästä Adidaksen hieman erikoisestakin verkkaritakista. Katselin Nellyn valikoimia ja olinkin jo hetken aikaa miettinyt, että olisikohan tuo Adidaksen verkkaritakki millainen? Ei tulisi ainakaan monella vastaantulijalla tämä päällä kadulla vastaan :D Tykkään tästä todella paljon ja olenkin tätä pitänyt jo paljon siitä lähtien heti kun tämän sain. Tämäkin takki tulee näkymään jo huomenna täällä paremmin, kuten tuo paitakin!

Eli tämä Adidaksen valkoinen perus t- paita siis. Omistin jo aiemmin mustan tälläisen, jossa tosin on vain tuo logo kultaisella. Nyt kuitenkin oli jo aika hankkia uusi, mutta tahdoin tämän valkoisena, jonka takia käykin mainiosti moneen asuun. Tämä paita löytyi Junkyardilta.


Kenkiä etsiessäni etsin lenkkareita. Kirjoittelinkin jo tänne blogin puolelle varmaankin yli kuukausi sitten uudesta kenkä ongelmastani jälleen. Noh, niitä haluamani kenkiä kun ei löytynyt enään mistään eikä oikein muitakaan kenkiä mistä pitäisin, joten joihinkin kenkiin oli päädyttävä. Katselin Boozin valikoimia ja törmäsin sitten näihin Vagabondin Kasai - tennareihin ja otin nämä. Todella hyvät on nämäkin kengät jalassa!
Comments

Lähetä kommentti