30. toukokuuta 2017

ASUSTEIDEN SUOSIKIT ATM

Heissan! Sain eräs ilta idean, ehkäpä ja toivottavasti kivan sellaisen. Päivän aiheena ajattelin siis esitellä tämän hetken kolme suosikki asustettani. Nyt kun otan esittelyyn nämä asusteiden suosikkini tällä hetkellä, mitä tahtoisitte seuraavaksi esitteleväni? Tässä ne kuitenkin nyt tulee!


Totta kai aurinkolasit näin kesän alkaessa, ainakin silloin kun aurinko paistaa. Nuo ylemmät ruskeat olivat jo hetken aikaa kerenneet olla kadoksissa, joten äkkiä piti tilalle hankkia uudet, eli nuo alemmat. Nuo ruskeat ovat olleet jo pitkään suosikki aurinkolasini, mutta koska ne olivat hävinneet ja uudet piti hankkia, on nuo uudet harmaammat muuttumassa suosikeiksini. Vaaleanpunainen aurinkosuojakotelo on Lindexistä, ruskeat aurinkolasit Bijou Brigitestä ja harmaat niinkin ihmeellisestä paikasta kuin Tokmannilta :)


Suosikki käsilaukkuni on ollut jo pitkän aikaa tämä H&M kullansävyinen. Sopii monen kanssa, erityisesti vaaleiden vaatteiden kanssa. Pieni koko on tosin miinusta, lompakko mahtuu juuri ja juuri tuonne laukkuun,


Koruista suosikkini on olleet jo pitkän aikaa Nomination rannekoru sekä aina välillä muutamat siskoni oma tekemät korut. Yhdet suosikit korvakoruistani taas ovat nuo Glitterin tuplapallo korvakorut. Nämä siis ovat yhdet suosikit omasta koruvalikoimastani.
Comments

Lähetä kommentti