10. toukokuuta 2017

IN & OUT

Helou ja mukavaa keskiviikkoa! Tein joskus pari vuotta sitten aika useasti tälläisia IN & OUT - tyylisiä postauksia. Ihan samanlaisiahan ne ei tietenkään ollut, mutta melkeinpä sama idea niissä oli :) Nyt ajattelin tuoda nämä takaisin sillä aika monen bloggaajan blogissa näitä on jo kauan näkynyt. Vihdoin siis myös täällä! Jokainen näistä on omia mielipiteitäni ja jokainen saa tykätä ikinä mistä haluaakaan Pistäkääs kommenttia mitä piditte tästä ja jatkaisinko tätä "postaussarjaa" vielä tulevaisuudessakin? (pahoittelut myös muutamasta huonolaatuisesta kuvasta)

IN


RÖYHELÖT

Ah, röyhelöt! Ihan liiallisista röyhelöistä en tykkää, mutta sellainen pieni määrä röyhelöä on paidoissa todella kaunista. Näitä röyhelö paitoja haluaisin lisää :)


PITSI

Olen koko ajan aina rakastanut pitsiä ja tulen varmasti aina rakastamaankin. Olenkin niin innoissani, koska onhan tämä tänäkin vuonna edelleen muodissa! Nyt vain pitäisi löytää sellaisia kivoja pitsi vaatteita, melkein kaikki kivat kun ovat jääneet jo aikoja sitten pieniksi.RUSETTIHOUSUT

En oikein keksi näille muuta nimeä, mutta heti kun törmäsin tälläisiin rusettihousuihin ihastuin näihin samantien! Niin kauniit ♥ Täydelliset kevääseen ja kesään. Itse asiassa omasta vaatekaapista löytyy nyt myös tälläiset, olihan nämä tuossa kevään ostoslistallanikin.

OUTMERKIT VAATTEISSA

Melkein jokaisesta kivasta paidasta tai housuista löytyy nyt tälläsiä merkkejä. Miusta tälläiset merkit vain "pilaa" kauniit ja kivat vaatteet. Joku toki tykkää, mutta mie en. Varsinkin huulia löytyy paljon erityisesti paidoista.


TÄMÄ SÄÄ

Tällä hetkellä tuo sää vaikuttaa enemmän talvelta kuin keväältä. Välilla sataa lunta ja välillä aurinko taas paistaa. Nyt on maa jälleen valkoinen. Kevät hei, missä on se ihana lämpö? Miksei voisi olla tuo kaunis vasemman puoleisen kuvainen sää?


MAASTOKUVIOISET VAATTEET

Nämä maastokuvioiset vaatteet ei ole ikinä iskeny miuhun. Tulee vain joku armeija mieleen :D 

4 kommenttia :

 1. Kiva postaus! Ja tuosta säästä aivan samaa mieltä :D

  http://neeavallin.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. Oi, etenkin toi rusettihousut piti munkin kohdalla hyvin paikkaansa ♥ Sekä toi sää, siitä tuskin on kovinkaan moni eri mieltä! :D Ehdottomasti lisää näitä postauksia, IN / OUT postaukset on ihan mun suosikkejani!!


  http://serendipityriina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toiveesi toteutuu! :) Niinpä, ei toukokuussa tälläistä säätä kuuluisi olla, nytkin tuolal tällä hetkellä vaan lunta sataa...

   Poista