26. toukokuuta 2017

KIHARAT JUHLAAN

Helou ja mukavaa viikonloppua! Jokos on suunnitelmat viikonlopulle valmiit? Löytyykö kenties tältä viikonlopulta juhlia? Kohta nimittäin kesän juhlakausi on alkamassa, joten ajattelin tekeväni kiharat juhlaan. Edellisessä kiharoiden teko postauksessa miulla oli käytössä vielä suoristusrauta jolla tein ne kiharat, mutta sain synttärilahjakseni joulukuussa vihdoin sen kiharruspuikon eli tällä kertaa tehdään sillä upeat kiharat juhlaan! Lopussa pari pientä todella helppoa kampaus ideaa, joissa pohjana toimii nämä kiharat :)


Mitään kummoisia vaiheita eikä vinkkejä miulla kiharoiden tekoon ole. Aivan ensimmäisenä toki hiusten huolellinen harjaus sekä lämpösuojasuihkeen laitto. Miulla on luonnostaan hiuksissa hieman kiharaa siellä sun täällä, joten välillä saatan suoristaa ne, mutten aina. Tuon kihartimen kuumennan yleensä 180 asteseen, sillä saan parhaimmin nämä tehtyä. Sitten vain hiusten jako tasaisiin osioihin.


Ja itse kiharrukseen. Tätä varmaankaan ei kauheasti tarvitse selittää, hiukset vain kierretään puikon ympärille ja itse annan hiusten olla siinä noin 10 sek, jonka jälkeen laitan kiharretun osion hainhampaan tyylisellä soljella ylös jäähtymään. Tällälailla teen itse omat kiharani nykyään, ja kauniit kiharat tuleekin!


Kiharoiden pienoinen avaus sormilla, hiuslakkaa ja vielä luonnonharjaksisella hiusharjalla kevyt harjaus. Kauniit kiharat ovat nyt valmiit ja aikaakin taisi mennä varmaan vain alle puolisen tuntia kaikkineen näiden kuvailuineen.


Käytössä miulla on siis tuo OBH Nordicin Artist Curl Power kiharrin. Hiuslakka ja lämpösuojasuihke on Biozellin, tuo solkihomma Sokokselta sekä harjoina miulla toimii tuo luonnonharjaksinen sekä tietty Tangle Teezer. Näillä pärjää hyvin.


Kiharathan sopii moniin juhliin ja ne toimii pohjana todella hyvin erilaisissa kampauksissa. Väsäsin nyt nopeasti tuollaisen ponnarin ylös, jolloin alas jää vielä hiuksia. Toiseen kuvaan olenkin vain tehnyt pienen ranskalaisen letin. Mielikuvitusta vain kehiin, kiharoiden avulla ponnarikin on juhlava. Mikä vain siis on melkeinpä juhlavaa kun on kiharaa :) Nämä kaksi ideaa käy arkena sekä juhlissa. 

2 kommenttia :

  1. Ihanat kiharat ja sopii todella hyvin niin juhlaan kuin arkeenkin! Kiva postaus :)

    tiiaemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista