31. toukokuuta 2017

MITENKÄS SE KEVÄT MENI?

Toukokuun viimeinen päivä olisi nyt käsillä, joten kuinkas moni muistaakaan kevään to do listaani, jonka tein helmikuussa? Jos olet sen jostain kumman syystä skipannut, niin käy ihmeessä kurkkaamassa se tästä! Tosiaan, nyt kun on toukokuun viimeinen päivä olisi siis loistava aika katsoa mitä toteutui ja mitä ei siitä listastani kuten lupasinkin. Ihanaa keskiviikkoa, kesä alkaa siis virallisesti kohta :) Kertokaas sitten mitäs piditte tälläisestä postauksesta?


- Tee kevät siivoukset loppuun.

Jes, toteutui! Miulla oli kevät siivoukset jo to do listaa laatiessa aika hyvällä mallilla, mutta olisihan se siivous urakka voinut jäädä vaikka keskekin. Se ei kuitenkaan jäänyt, joten esimerkiksi kaikki vaatteet ovat omassa hyvässä järjestyksessään ja turhat vaatteet myyty ja menneet eteenpäin.

- Hanki se uusi kamera.

Tässähän kävi nyt niin, että kamera jäi hankkimatta, mutta käytössä on kuitenkin aivan eri kamera kuin se vanhani. Käytössäni on siis tällä hetkellä lainassa veljeni Nikon D3100 järjestelmä kamera. Kameran hankinta jää siis myöhemmälle, mutta parempi nyt tämä lainassa oleva kamera on kuin vanhani.

- Liiku enemmän.

No joo ja ei. Välillä tuli liikuttua enemmän kun taas välillä tuli oltua enemmän sohvalla. Hyvien säiden aikaa tuli tehtyä pari pyöräilylenkkiä sekä muutenkin liikuttua. Ei oikein houkuttaisi just nyt lähteä tuonne ulos hirveään tuuleen ja +3 asteeseen...


- Hanki kaikki kevät vaatteet ajoissa.

Kerkesin hankkia ne jo ennen kuin niille täällä tuli tarvetta :D Joten kyllä siis taisin tässä kohdassa onnistua erinomaisesti!

- Syö hedelmiä ja juo paljon vettä.

Veden juonti on miulle aina ollut hieman vaikeaa ja vesilasiin tulikin tartuttua pääasiassa vain lämpiminä päivinä. Tosin olenhan mie nyt tässä kevään aikana juonut vähintään lasin vettä päivässä, sillä allergialääkkeet tykkään ottaa aina veden kanssa. Onhan sekin edes jotain :) Hedelmien syönnissä en tälläkään kertaa oikein onnistunut, tuo kohta siis vähän harmittaa.

- Räpsi paljon asukuvia.

Asukuvia tuli räpsittyä aina kun aika, säät ja itse asut antoi tilaisuuden. Pukeudun nimittäin melko paljon aina samoihin asuihin ja samoja vaatteita pitää välillä yrittää yhdistellä mahdollisimman monipuolisesti :)

- Ennen kaikkea, nauti keväästä  toteutui! 

2 kommenttia :