12. toukokuuta 2017

TRESEMMÉ EXPERT SELECTION BOTANIQUE

Perjantai ja viikonloppu jälleen alkamassa :) Ennen viikonlopun muiden suunnitelmien aloittamista tulin jakamaan teille omia kokemuksiani sekä hieman tietoakin tästä shampoosta, joka näkyikin täällä jo viime viikolla. Eli TRESemmén uutuudesta, TRESemmé EXPERT SELECTION BOTANIQUE - shampoosta.


TRESemmé toi kauppoihin huhtikuussa uuden salonkilaatuisen tuotesarjan, joka sisältää luonnollisia kookoksen ja aloe veran ainesosia - ne tunnetaankin niiden hoitavista vaikutuksista! Tällä shampoolla hiustenpesu sujuu hellävaraisesti ilman silikonia, parabeeneja tai väriaineita. Hiukset jää pehmeiksi pesun jälkeen sekä hiuksiin jää myös mieto ihana kookoksen tuoksu


Kevät toi pakkauksille myös uudistuksen. Uudet kätevämmät 500 ml pullot sekä korkit on mieluinen uudistus. Hintakaan ei näille TRESemmén salonkilaatuisille tuotteille ole päätä huimaava, sillä shampoo löytyy kaupoista alle 6€ ihan vain päivittäistavarakaupoista. Koska shampoo itselleni oli näin mieluinen saatan ostaa vielä hoitoaineenkin :) Hinta - laatusuhde on kaikkien TRESemmén tuotteissa kohdallaan!

Comments

Lähetä kommentti