26. heinäkuuta 2017

HAPSU HULLUUTTA EDELLEEN

Ihastuin muutama vuosi sitten tosi paljon silloin myös muodissa olleisiin hapsuihin ja omistinkin niihin aikoihin ainakin yhden paidan missä oli hieman hapsuja sekä tietysti tämän kuvissa näkyvän laukunkin. Hapsut taisivat olla hetken aikaa poissa muodista, mutta nyt ne ovat jälleen palanneet. Hapsu hulluutta on siis edelleen ilmassa - muutaman vuosien jälkeenkin.

Laukku pääsi pitkästä aikaa siis käyttöön ja se valikoitui tämän ihanan pitsimekon kaveriksi. Näistä kuvista näkyykin nyt hieman paremmin tätä mekkoa kuinka ihanasti yläosassa on pitsiä. Täydellinen asu näille ihanille kesäsäille, sillä lämpökin on ainakin hetkeksi taas tänne saapunut!


Mekon ja laukun kaveriksi hieman kullansävyisiä koruja ja nämä ihanat sandaalinikin. Nilkkaan valikoitui nilkkakorukin ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Totta kai tietysti kynsissä vielä ihanaa keltaista sävyäkin :)

Tuo lämpö kyllä hellii taas ainakin hetken aikaa onneksi, mutta kummallista on se etten ole vieläkään heittänyt talviturkkiani :D Enkä kyllä varmaan tule heittämäänkään enään tänä kesänä... Toivottavasti tuo lämpö jatkuisi ainakin hetken aikaa, myös ensi kuun puolella, mutta toisaalta koulu ainakin olisi mukava aloittaa hieman viileämmässä säässä. Kuitenkin sellaisessa, että tarkenee.  Noh, nyt ainakin pari päivää on hellettä ja niistä pitääkin nauttia. Ihanaa keskiviikkoa!


LACE DRESS | BOOHOO 
BAG | KAPPAHL
RINGS & BRACELET | BIKBOK
SUNGLASSES | BIJOU BRIGITTE
ANKLET | ?
SANDALS | SUNNY´S 

2 kommenttia :

  1. Tosi kiva asu! Toi keltainen kynsilakka näyttää kyllä hyvältä :)

    VastaaPoista