9. heinäkuuta 2017

HEINÄKUUN BETTE BOX

Mukavaa sunnuntaita - tänään vuorossa hieman uusimman Bette Boxin kurkkaamista :) Tällä kertaa boxi tuli aika nopeasti sillä se oli miulla jo torstaina käsissäni. Tämän kuun boxi on festariteemainen ja paketin sisällön avulla pysytkin freesinä koko festarikesän läpi.

Festarikesä on täällä, oletko valmis?


LUMENE LÄHDE PURE ARTIC HYDRATION KOSTEUTTAVA JA RAIKASTAVA KASVOSUIHKE

" Suihke antaa iholle kosteutta meikkiä sotkematta. Suihkuta puhtaalle iholle aamulla ja iholla ennen kasvovoidetta sekä meikin päälle päivän mittaan. Saatavan hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. (Ovh. n. 19,90€ / 100 ml.) "

Bette Box oli tehnyt tässä kuussa poikkeuksen eli paljastanut jo etukäteen tämän boxin yhden tuotteen, joksi valikoitui juuri tämä Lumenen kasvosuihke. Tätä voi siis tosiaan suihkia aamuin ja illoin naamalle, meikin päälle tai aina vaan kun haluaa. Olen tätä jo nyt muutaman päivän ajan testaillut ja on kyllä loistavaksi tuotteeksi ilmennyt :)


BODY BOOM KAHVIKUORINTA

" Kahvipohjainen vartalokuorinta, joka koostuu sekoituksesta parasta kahvia ja luonnollisia raaka - aineita, jotka tekevät ihosta kauniin, kosteutetun ja sileän. Kahvikuorinta taistelee selluliittia ja venymäarpia vastaan, tasoittaa epätasaista ihonsävyä ja ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Saatavana Sokokselta sekä osoitteesta www.oletkaunis.fi (Ovh. n. 18,90 / 200g.) "

Törmäsinkin tähän uutuus tuotteeseen jo aiemmin tällä viikolla tuolla Snapchatin puolella ja jäi kyllä hieman kiinnostamaan. Saatan ehkäpä kokeillakin tätä, kahvikuorinta kuullostaa mielenkiintoiselta ja nuo jalkani ainakin tarvitsevat kosteutta. Miinusta ainoastaan tuosta tuoksusta, kookos ei nimittäin ole aivan suosikkini.


GARNIER SKIN ACTIVE MICELLAR

" Misellejä sisältävä puhdistusvesi kerää likaa kuin magneetti. Poistaa meikin ja puhdistaa ihoa miellyttävällä tavalla kasvojen eri alueilta. Hoitava ja hajusteeton koostumus sopii normaalille ja herkälle iholle. Ei tarvitse huuhdella. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. (Ovh. n. 3,95€ / 125 ml.) "

Garnierin micellar vesi on miulle jo ennestään tuttu ja olikin kiva saada boxista tämä pienempikin versio kun olen omistanut vaan sen ison putelin. Sopii erinomaisesti varsinkin festareille tai vaikkapa mökille kun tätähän ei tarvitse huuhdella kasvoilta pois.


HERBINA ANTIPERSPIRANT 48H

" Tehokas 48 tunnin suoja. Ihanan raikas ja puhdas tuoksu. Herbinan kuluttajia on itse ollut mukana valitsemassa uusia tuoksuja. Herbinan roll - onit ovat myös saaneet uuden raikkaan ulkoasun. (Alkoholiton) Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista. (Ovh. 2,20€ / 50 ml.)

Mukavaa, että nämäkin on saanneet jo uuden ulkoasun ja aion varmasti ainakin testata tätä ja katsoa mitä mieltä olen tästä. Fresh Cotton ainakin tuoksuu ihanan raikkaalle...


PEPSODENT WHITE NOW CC

" Välittömästi valkaisemmat hampaat ja hoitava koostumus. Zero Abravise whitening teknologia: hammastahnan sininen väri saa hampaat näyttämään säihkyvän valkoisilta heti harjaamisen jälkeen. Mineraaleja sisältävä hoitava koostumus auttaa vahvistamaan kiillettä. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista. (Ovh. n. 4,70€ / 75 ml)

Näköjään CC tungetaan jo kaikkialle, hammastahnoihinkin. Itsehän en valkaisevia hammastahnoja käytä, joten ainakin tämä tuote löytää tiensä siskolleni :)ESSENCE THE GEL NAILPOLISH

"Essencen uuden sukupolven kynsilakan koostumus hoitaa kynsiä pitkäkestoisesti ja antaa kynsille geelimäisen kiillon. Innovatiivinen väri teknologia takaa intensiivisen värin ja täydellisen peittävyyden. Saatavan hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. (Ovh. n. 1,99€ / 8 ml) "

Essencen kynsilakkoja olenkin testaillut jo aiemmin ja ihan hyviä ovat olleet. Lakka levittyy kynnelle hyvin hyvän sudin ansiosta ja kestävyyskin on hyvä. Miulle valikoitui kynsilakaksi sävyltään 64 Island hopping.

COMPEED RAKKOLAASTARI, L´ANZAN SHAMPOO JA HOITOAINE, NARCISCO RODRIGUEZ TUOKSU SEKÄ GARNIER VARTALOEMULSIO

Mukaan boxiin ilmestyi myös muutamia hyvänkokoisia näytteitä, kuten yllä olevissa kuvissa näkyykin.


Tästä heinäkuun boxista löytyi siis yhteensä viisi täysikokoista tuotetta ja viisi näytekokoa. Arvoa tälle paketille tuli n. 35€ ja pelkästään Lumenen kasvosuihke ylittää boxin hinnan. Boxissa oli aika paljon ihan vain markettituotteita, mutta onneksi ihan hyviä sellaisia :)

Mitä tykkäsit tämän kuun Bette Boxista? Haluaisitteko jostakin tuotteesta kuulla kenties myöhemmin lisää?

- Yhteistyössä Bette Boxin kanssa, boxi saatu.
Comments

Lähetä kommentti