18. heinäkuuta 2017

IHANAT PISAMAT HELPOSTI MEIKKAAMALLA

Kerroin täällä jo aiemmin ihastuksestani pisamia kohtaan ja koska en niitä itse luonnostaan edelleenkään omista, onneksi ne pystyy meikata itse helposti. Pisamat ovat olleet muodissa jo pidemmän aikaa ja nyt kokeilinkin meikata ne itse helposti - toivottavasti luonnollisen näköisesti.


Pisamoiden tekohan itse ei ole mitenkään helppoa sillä ne jää helposti liian tummiksi, isoiksi tai muuten vain sellaisiksi, että niistä näkee selkeästi niiden olevan meikatut. Pisamien meikkaus ei riitä vain poskipäiden ja nenän alueelle vaan satunnaisia pisamoita löytyy myös otsalta ja leukaluilta.


Pisamoitahan voi yrittää myös meikata monella eri tavalla, mutta itse yritin tässä nyt meikata pisamat ruskean kajaalin sekä kulmakynän avulla. Välttämättäkin esim. kulmakynällä töpöttely jättää jäljet aika isoiksi ja tummiksi, joten pisamameikkiä voi yrittää haalentaa puuterin avulla, jolloin pisamien väri ja rajat haalistuu hiukan sekä tulos on samalla luonnollisempi. Myös nestemäinen silmänrajausväri käy tähän hommaan hyvin. Pisamameikkiä täytyy vain yrittää kaikin tavoin hieman haalistaa niin jälki on luonnollisempaa :)


Tulos siis miulla on tuollainen. Toki on hieman harjoittelunvaraa, mutta aika hyvältä näyttää jo ja miun mielestä näyttää edes vähän luonnollisilta, näkyy juuri sopivan vähän :) Feikkipisamat ovat nyt valmiit!

Mitäs mieltä te olette näistä pisamistani? Onnistuinko näiden teossa? Ihanaa tiistaita siulle!

4 kommenttia :

 1. Mun mielestä tosi onnistunut lopputulos! :) En ois yhtään huomannu et niitä olisi meikattu!
  Mä voisin myös kokeilla jos mulle sopis :D

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihanaa et kerrankin onnistuin jossain :) Kokeile ihmeessä, varmasti sopii siullekin!

   Poista
 2. Nää on kyllä kauniisti tehdyt! :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista