17. heinäkuuta 2017

KOSTEUTTA & RAIKKAUTTA KASVOILLE LUMENEN AVULLA

Ihanaa aurinkoista viikkoa! Viikko ei voisikaan alkaa sen paremmin kuin, että heti aamulla aurinko paistaa ja on lämmintä. Heti on paremmalla mielellä :) Siihen voi toki pienesti myös vaikuttaa tämä ihana Bette Boxista saatu tuote. Nimittäin Lumene Lähde Pure Artic Hydration kosteuttava & raikastava kasvosuihke - puhdasta kosteutta ihollesi hetkessä. Kuka ei haluaisikaan kasvoilleensa raikkautta nopeasti ja helposti?


Kesälläkin on tärkeää huolehtia ihon kosteudesta sekä raikkaudesta ja tällä kasvosuihkeella siitä tuleekin huolehdittua vähän helpommin. Luonnollista ja puhdasta pohjoisen lähdevettä ja runsaasti mineraaleja sisältävä koivunmahla nimittäin ylläpitää helposti ihon omaa kosteustasapainoa ja antaa kasvoille sitä kosteutta ja raikkautta hetkessä. Myös talvisin tämä on ehdoton lemppari tuote, omaanhan edelleen pintakuivan ihon. Tämä onkin pääsnyt heittämällä ihonhoitorutiineihini mukaan :)

Monet kasvosuihkeet suihkuaa pulloista aina liian isoina pisaroina ulos, mutta tämä tuote on kuin kevyttä sumua. Virkistää ihoa ja tuoksukin on raikas, puhdas ja miellyttävä. Ehkä sen ansiosta tätä tuleekin suihkutettua kasvoille monta kertaa päivässä, aamulla, päivällä, illalla ja meikin päällä sotkematta kuitenkaan sitä!


Kuuluuko siunkin ihonhoitoruutiineihin kasvosuihkeet? Mitkä ovat suosikkinne?

2 kommenttia :

  1. Tää on tosi kiva! <3 Mä säilytän tätä jääkaapissa, tota on ihana laittaa kylmänä kasvoille näin kesähelteillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva et tykkäät! Ja hei, pitääkin kokeilla tuota jääkaapissa säilytystä sitten! :)

      Poista