7. heinäkuuta 2017

MUN HIUSTENHOIDOSTA

Ihanaa perjantaita ja hyvää viikonloppua! Miun hiustenhoito ei ole mitenkään erityistä enkä valitettavasti osaa hiuksiani hoitaa oikein hyvin. Siksi kuvasinkin tähän postaukseen vain shampoot, joita käytän, mutta yritän nyt kuitenkin tekstillä kertoa sen vähäisen hiustenhoitorutiinini.


Moni varmasti muistaa, että leikkasin itselleni keväällä pitkän polkan, joka vaikutti kyllä hyvin latvojen kuntoon. Miullahan on hiuksetkin tosi kuivat, eikä niihin meinaa mitkään kosteuttavat tuotteet auttaa kunnolla. Latvathan oli miulla siis aika huonossa kunnossa niin hiuksille teki kyllä hyvää, että niiden pituudesta lähti reippaat 10 cm pois.


Mie pesen hiuksiani n. 3 - 4 kertaa viikossa. Miulle itse shampoossa ei ole tärkeää kuin sen kosteuttavat tuotteet. Olen siis melko helppo asiakas näissä hiustuotteissa :D Siksi keväällä uudeksi shampooksi valikoituikin TRESémmelta EXPERT SELECTION BOTANIQUE - sarjan shampoo, josta olenkin tehnyt oman postauksenkin. Tämä shampoo lupaa kosteuttaa hiuksia luonnollisen kookoksen sekä aloe veran ainesosien avulla

Joskus pari kertaa kuussa pesen hiukseni taas Biozellin hopeashampoolla, jota ilman en enään osaisi elää. Tuloksia on jo näkynyt tästä shampoosta, muttei vielä tarpeeksi tänne niiden jakamisista. 


En enään käytä melkeinpä ollenkaa hiusöljyäkään latvoihin, mutta aina kun lämpökäsittelen hiuksiani käytän niihin tietenkin lämpösuojaa. Sen takia hiukseni onkin tainneet pysyä edes näin hyvinä kuin ne nyt ovat :)

Harjaan hiuksiani aina Tangle Teezerilla sekä myös toki luonnonharjaksisella. Ponnareina toimii kotona aina puhelinlankaponnarit, mutta muulloin kyllä käytän edelleen niitä normaaleja poninlenkkejä, mutta ilman niitä metalliosia, jotka katkoo hiuksia.


En mie periaatteessa taida tehdä näille oikein enempää muuta, nää vaan hengailee aina mukana :) Tässä siis tylsä hiustenhoitorutiinini! Miten te hoidatte hiuksianne? 

1 kommentti :