4. elokuuta 2017

BTS 2017 - OUTFIT IDEAS X3

Miulla on enään vain n. alle viikko koulun alkuun, joten pikku hiljaa sitä alkaa jo miettiä mitä sitä pukisi kouluun päälle. Koska monilla on varmasti sama ongelma, ettei tietäisi mitä pukisi päälle, ajattelin olisiko muutamasta kollaasista jotain apua. Eksyin siis taas Polyvoren ihmeelliseen maailmaan ja tein nopeasti kolme kollaasia erilaisia asuideoita. 

Nämä on taas hieman sellaisia mitä olen itsekin miettinyt, jotain raikasta ainakin. Toki sää vaikuttaa aina, mutta esimerkiksi tuo alla oleva sopii viileämmälläkin säällä kun ylle heittää vaikkapa neuletakin tai nahkatakin. Omaksi suosikiksini muodostui ehdottomasti tuo ykkönen sen raikkautensa ansiosta :) Ihanaa viikonloppua! Mikäs asu näistä on lempparinne?

Light & fresh

LIGHT & FRESH 

Vaaleat farkut sekä kauluspaita toimii aina. Etenkin kirjailut ovat tällä hetkellä muodissa ja miusta ne sopii tuohon kauluspaitaan erinomaisesti, huolisin itsekin tuollaisen paidan :) Valkoiset tennarit sekä pastelliset asusteet tuovat sinisen rinnalle lisää raikkautta. Täydellinen asu ekalle koulupäivälle!

Grey & silver

GREY & SILVER


Myös harmaa toimii aina, sekä tietenkin yksinkertaisuus :) Jälleen siniset hieman polvista revityt farkut, kaveriksi yksinkertainen t -paita ja päälle vielä ihana harmaa neuletakki + selkään tyylikäs musta reppu. Tämä asu on siitä monipuolinen, että menee sekä lämpimämmällä, että hieman viileämmälläkin säällä.


Black & white

BLACK & WHITE

Ja vielä viimeisenä aina varma mustavalkoinen asu, jossa kaikki asusteetkin ovat samaa sävyä. Jos ei kuitenkaan tykkää ihan mustavalkoisesta, on helppo vaihdella asua hieman esimerkiksi harmaaseen sävyyn, joka on muuten edelleen tämän syksyn yksi trendiväreistä, niistä sitten lisä vielä myöhemmin :) 

3 kommenttia :

  1. Kaksi alinta kollaasia on ihan just mua varten! <3 Nää kollaasipostaukset on kivoja! :)

    VastaaPoista
  2. Apua nää on kaikki tosi ihania ja näistä on kyllä älyttömän vaikea valita lempparia! Ehkä kuitenkin kallistun tuohon ekaan...<3

    VastaaPoista