8. elokuuta 2017

ELOKUUN BETTE BOX

Aurinkoista tiistaita :) Uusin Bette Box saapui eilen taas pakettiautomaattiin, joten riensin sen jälleen kerran heti innoissani hakemaan. Kyseessä on siis Elokuun boxi, jonka teemana on paluu arkeen. Boxista löytyykin, kosteutta kasvoille ja käsille, kauneudenhoitoa sisältäpäin ja pari meikkituotetta.

Back to basics - arki edessä, loma takana.


HELEIN SKIN, HAIR & NAILS KAUNEUSRAVINTOLISÄ

" Kauneusravintolisä iholle, hiuksille ja kynsille sopii henkilöille, jotka haluavat tehokkaasti ja monipuolisesti tukea ihon, hiusten ja kynsien heleyttä ja vahvuutta sekä säilyttää nuorekkaan ilmeen. Ravintolisä sisältää runsaasti B-, C ja E- vitamiineja, sinkkiä, kysteeniä ja peltokorteuutetta. Saatavana apteekeista. (Ovh. n. 27€ / 60 tbl) "

Oon kuullut paljon hyvää näistä kauneusravintolisistä ja kieltämättä, ainakin iholleni ja hiuksilleni tälläinen ravintolisä tekisi hyvää. En vain tiedä oikein mitä teen tämän ravintolisän kanssa, saattaa jäädä miulta käyttämättä tai sitten ei. Sopii ainakin todella hyvin tämän hetken kynsieni kanssa :)


NIVEA INTENSIVE CARE KÄSIVOIDE

" Runsaasti manteliöljyä sisältävä uudistunut käsivoide ravitsee, rauhoittaa ja hoitaa kuivien käsien ihoa 24 tunnin ajan. Klassinen Nivea - tuoksu on miellyttävä ja mieto. Näppärän kokoinen pakkaus sujahtaa helposti laukkuun mukaan. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. (Ovh. 4,20€ / 75 ml.) "

Käsivoiteita tarvitsee aina sillä miulla on jopa kesäisinkin aika kuivat kädet, puhumattakoon sitten talvesta. Käsirasvoja siis kuluu hetkessä paljonkin eli aina on tilaa yhdelle uudelle rasvalle. Tuoksu on ihana onhan se klassikko eikä kosteutuskaan tämän rasvan kanssa unohdu. Tämä tuubi myös on kätevä, kulkee hyvin aina mukana.


MANNA KADAR PRIME TIME

" Meikinpohjustusvoide toimii sekä silmä - että huulimeikin pohjustana, peiteaineena ja korostuksena. Pitää meikin paikoillaan, tasoittaa ihon sävyä meikin alla ja ehkäisee sävyn leviämistä sekä kerääntymistä juonteisiin. Saatavana : www.mannakadar.com (Ovh.$25 / 25.51 g) "

Tälläistä meikinpohjustajaa joka kävisi myös huulimeikin pohjustukseen ei miulta vielä löydykään joten mukava pieni lisäys tapahtui taas meikkikokoelmaanikin. Varmasti tulee jo lähiaikoina käyttöön!


IBERO RIPSIENTAIVUTIN

" Metallinen ripsientaivutin klassisessa mallissa, jonka suosio on säilynyt jo vuosia. Helppo tapa korostaa silmiä vähemmällä meikillä! Vinkki : taivuta ripset ennen ripsivärin levittämistä, niin saat kestävämmän lopputuloksen. Saatavana K-Citymarketeista. (Ovh. n. 4,90€ / kpl)

Nämä juuri samat kyseiset ripsientaivuttimet miulta jo löytyykin entuudestaan eli joku muu saa miun puolesta nämä. Ne kaikkein perinteisimmät taivuttajat ovat varmaan aina parhaimmat :)


LUMENE KLASSIKKO UUDISTAVA YÖVOIDE

" Kosteuttava yövoide auttaa ihoa palautumaan yön aikana ja jättää ihon pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Antioksidanttipitoista tupasvillaa ja puhdasta pohjoista lähdevettä sisältä yhdistelmä hellii ihoasi rauhoittaen ja kosteuttaen sitä hellävaraisesti. Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. (Ovh. 5,90€ / 50 ml) "

Kuten käsirasvoja, myös kasvorasvoja tarvitsee aina. En ookkaan koskaan omistanut erikseen yövoidetta tai päivävoidetta vaan oon aina käyttänyt vain jompaa kumpaa. Tämä Lumenen rasva ainakin tulee jossain vaiheessa käyttöön.


CLEAN TUOKSUNÄYTE JA LISTERINE SUUVESI

Boxiin ilmestyi myös testattavaksi Cleanin raikas tuoksunäyte sekä Listerinen alkoholiton suuvesi, joka vähentää tehokkaasti plakkia, bakteereja - tietenkin raikastaen samalla hengitystä.


Tämän kuun boxista löytyi yhteensä viisi täysikokoista tuotetta sekä kaksi näytekokoista. Osaan boxeista päätyi myös pieni yllätys, sillä 30: een sattumanvaraiseen Bette Boxiin pakattiin myös Suomalaisen Hopea-Puron 10€ arvoiset pyöreäkiviset korvakorut, jotka ovat tummumattomat ja allergisoimattomat. Niillä on myös elinikäinen takuu. Tällä kertaa onnetar ei miuta suosinut sillä noita ihania koruja ei miun boxista löytynyt. Arvoa kuitenkin tämän kuun Bette Boxille tuli yli 60€!

Mitäs piditte Elokuun boxista? Mikäs näistä tuotteista oli lempparisi?

- Yhteistyössä Bette Boxin kanssa, boxi saatu.
Comments

Lähetä kommentti