16. elokuuta 2017

H&M LOVELY NAILPOLISH

 Ihanaa keskiviikkoa! Luin jokin aika sitten ihanan Sallin blogista postauksen, jossa hän esitteli H&M beautyn meikkejä. Siitä inspiroituneena marssinkin heti samantien H&M meikkihyllylle ja mukaan sieltä tarttui esimerkiksi tämä ihana kynsilakka. 

Olen aina ajatellut, että ne H&M meikit, joita mm. siinä kassalla aina välillä näkyy, jotka ovat ns konseptin ulkopuolelta, olisivat sellaista laatua ettei niillä meikeillä tekisi mitään. Sen takia kun joihinkin liikkeisin ilmestyi aikanaan se kunnon kosmetiikkapuoli, en käynyt kuin joskus vain vilkaisemassa sitä sen kummemmin tutustumalla itse tuotteisiin. Mutta nyt tajuan, että olisi kannattanut jo aiemminkin tutustua näihin Beauty - konseptin meikkeihin - näissä on nimittäin hinta laatusuhde ihan kohdallaan!


Tänään testissä on siis tämän merkin kynsilakka, jonka päädyin ostamaan. Selvästikin olen pitänyt tästä kynsilakasta paljonkin, sillä olen tällä lakalla viihtynyt jo varmasti yli kaksi viikkoa! Yllätyin paljon miten hyviä nämä kynsilakat ovatkaan. H&M lakat ei ole kovin paksuja koostumukseltaan, eivät lohkeile helposti ja kestävät hyvin kynsissä jopa viikon ajan :) Tätä kynsilakkaa olen laittanut aina kaksi kerrosta, joka on miulle erittäin hyvä määrä, koska joidenkin merkkien lakoilla täytyy itse lakkaa levittää aina vähintään kolme kerrosta peittävän kerroksen saavuttamiseksi. Ja mikä miulle on parasta, tämä lakka kuivuu kynsissä hyvin nopeasti!


Ihastuin siis todella paljon H&M kynsilakkoihin ja olen aivan 100% varma, että miulla tämä valikoima tulee suurenemaan, onhan värivalikoima kaupoissa laaja :) Hintakaan ei siis näin isolle pullolle päätä huimaava ole, sillä yksi tälläinen kynsilakkapullo maksaa 4,99 € Valitettavasti jokaisessa Suomen H&M liikkeessä tietääkseni ei tätä H&M Beauty - konseptin valikoimaa ole, mutta mikäli löytyy niin kannattaa tsekata!

Tämä ihana sävy on siis nimeltään Milky Tea, jota minulla on ollut paljon viime aikoina tosiaan kynsissä. Voiko siis kauniimpaa sävyä ja nimellä kynsilakalla olla? ♥ 

Onkos teillä kyseiseltä merkiltä kokemusta vaikkapa kynsilakoista? Mitä ootte pitänyt?
Comments

Lähetä kommentti