18. elokuuta 2017

KATSAUS SYKSYN MUOTIIN

FALL TRENDS

Syksy lähenee ja on aika katsella hieman syksyn muoti trendejä. Nyt näin elokuun puolivälin aikoihin onkin mainio aika alkaa valmistautua syksyyn oikein toden teolla - mites muuten kuin muodin parissa!

Syksyn sesongissa arvostetaan mukavuutta ja ajattomuutta. Pääväreinä syksyllä toimiikin yllättävän värikkäitä värejä. Värikartassa näkyykin viininpunaista, joka on ehdoton syksyn sävy, räväkkä punainen, aina toimiva harmaa eri sävyissä, raikkaat pastellit ja hopeanhohto. Tehosteväreinä asuissa näkyykin sitten vielä värikylläisemmät sävyt.

Tänä syksynä pukeudutaankin siis värien puolesta etenkin harmaaseen, viininpunaiseen ja punaiseen. Trendeinä toimii edelleen röyhelöt, sametti, sporttisuus sekä tietenkin kukkakuosi, mutta nyt vain pienemmässä muodossa. Nyt kukkaa löytyy siis pieninä kirjailuina paidoista ja farkuista. Kauluspaita on ajaton kuten myös esim. poolokauluskin, eikä tupladenimikään ole vielä muodista hävinnyt.

 Kengät ovat valkoiset, pilkkuja löytyy paidoista kuten hapsujakin ja kesän jälkeen myös off - shoulderkin on edelleen toimiva, vaikkei se ehkä tänne Suomen säihin olekaan niin sopiva :) Viileämpänä säänä puetaankin päälle turkis! Tässä olikin näin viikonlopun kunniaksi pikku tiivistys syksyn trendeistä, ihanaa viikonloppua siis!

2 kommenttia :

  1. Ootan syksyn pukeutumista jo innolla! Oon aina tykännyt siitä ja tuntuu että syksyn muoti on aina se trendikkäin verrattuna muihin vuodenaikoihin :)

    VastaaPoista