22. elokuuta 2017

KESÄN BUCKET LIST - TOTEUTUIKO?

Mukavaa tiistaita! Kesä alkaa olla loppumaisillaan ja syksy koittaa. Teinkin kesän alussa kesälle oman ämpärilistan ja nyt olisikin varmasti sen läpikäymiselle mainio aika. Tuo lista tuli toteutettua kesän aikana ihmeellisen hyvin, sillä vain muutama kohta jäi suorittamatta.

Mites teidän summer bucket list sujui, jos teillä semmoinen oli?

- Osta paljon mansikoita sekä herkuttele niillä, tuunaa niitä myös eri herkkuihin

Mansikoita tuli ostettua paljon sekä muutenkin niillä herkuteltua. Tänä vuonna vain mansikat kypsyi hieman myöhään, mutta sitäkin enemmän niistä nauttikin. Mansikoita tuli mm. erilaisiin ihaniin smoothieisin sekä kakkuihin, erityisesti ihanaan pavlovaan, josta löytyy täältä resepti :)

- Järjestä vihdoin joku lämmin päivä kaverin kanssa piknik

Toteutui, ja vieläpä ihanana päivänä! Tuosta kyseisestä piknikistä löytyy muuten ihan oma postauskin :)


- Hanki kunnon rusketusrajat

Vaikka aurinkokaan ei aina paistanut, sain kuitenkin jonkinlaisen rusketuksenkin onneksi hommattua. Melkein aina kun aurinko vain paistoi, meikäläisen bongasi pihalta aurinkoa ottamasta :)

- Testaa jätskikiskalla jotain uutta makua tuttujen sijaan

Tämä kohta jäi jotenkin oudosti tekemättä, sillä jätskikiskalla tuli käytyä tänä kesänä vain kerran! Tuo kohta on kyllä korjattava ensi kesänä paljon paremmin, olen nimittäin joka kesä käynyt monen monta kertaa jäätelökioskilla nauttimassa jäätelössä. Ylipäätäänsä jäätelöä tuli kuitenkin paljon syötyä, mutta vain kaupasta hankittuna.

- Luo kerrankin spotifyihin lista, jossa on kaikki kesän lemppari biisit

Miun on jo kauan aikaa pitänyt tehdä Spotifyihin oma soittolista, josta löytyisi miun sen hetken lemppari biisejä. Ihan hetki sitten sellainen lista siis tulikin loihdittua, kyseisestä listasta löytyykin nyt kesän ajalta lemppari biisejäni. Lista onkin tuossa alhaalla jo valmiina! Haluaisitteko kenties joku kerta tietää vielä lisää lemppari biisejäni aivan oman postauksen muodossa?- Kuvaa paljon auringonlaskuja

Ihmeellistä, mutta auringonlaskuja ei tullut tänä kesänä kuvattua yhtään vaikka monta hienoa auringonlaskua tuli nähtyäkin. Kamera ei vain ollut aina messissä mukana. 

-  Kokeile valmistaa itse mehujäätä aivan omilla resepteillä ja ideoilla

Mehujäitä tuli valmistettua parikin kertaa ja yksi ihana mansikkainen mehujää vinkki tuli jaettua tännekin!


- Vietä paljon aikaa kavereiden kanssa

Kesän aikana tuli vietettyä muutamien kavereiden kanssa paljon aikaa aina vain kuin kävi ja tehtyä mukavia ja ihania juttujakin :)

- Valvo yksi yö

Eräs hyvin valoisa yö en saanut ollenkaan missään vaiheessa unta, joten yksi kokonainen päivä tulikin vietettyä täysin samoilla silmillä. Ja kyllä, tarvitsen paljon unta jaksaakseni :)

- Ole päivä ilman kännykkää tai edes päivä ilman somea

Tämä kohta jäi valitettavasti toteuttamatta vaikka kovasti yritinkin. Ensi kerralla sitten uudestaaan kokeiluun, sillä päivä kokonaan ilman kännykkää tekee varmasti joskus hyvää :)

- Paranna kuntoa eli liiku siis enemmän


Alkukesänä ei oikein kovin paljoa tullut liikuttua, joten kunnon liikunta jäi ihan tänne loppukesän puolelle. Nyt ihan viime aikoina onkin tullut erityisesti lenkkeiltyä paljon!

- Reissaa parissa kaupungissa muutaman kerran ympäri Suomea

Kesän aikana tuli käytyä yksi isompi reissu Porvoossa ja Hyvinkäällä, mutta pienempiä reissuja tulikin tehtyä hieman sinne tänne. Tuo Porvoon ja Hyvinkään reissu olikin pääasiassa shoppailua täynnä!

- Opettele tekemään joku ihana uusi kampaus


Harmikseni en oppinut tekemään mitään uutta kampausta kunnolla vaikka yritinkin. Toivottavasti tämän kohdan saisin suoritettua kuitenkin ihan piakkoin!


- Muodosta paljon uusia asuja sekä jaa niitä täälläkin


Heinäkuussa tuli jaettua tänne blogiin ennätysmäärä asuja, joten kyllä mie laskisin, että tämän kesän aikana olen jakanut teille niin paljon asuja kuin vain olen pystynyt :) Tämäkin kohta siis toteutui kuten toivoinkin!

- Ole vesisotaa

Sää ei ollut tänä vuonna kovin kesäinen aina ja hellettäkään ei aina paljoa ollut. Ei siis varmaan yllätys ettei tätä kohtaa välttämättä tullut suoritettua, enhän mie käynyt edes tänä vuonna talviturkkianikaan heittämässä pois :D

- Tee jotain mitä et ole koskaan ennen tehnyt

En ole kyllä ihan varma itsekään tuliko tämä kohta suoritettua vai ei sillä kesällä tuli tehtyä paljon kivoja juttuja enkä oikein itsekään tahdo muistaa mitä uutta tein kesän aikana :D Jääköön tämä kohta siis arvoitukseksi!

- Tee jonkun kaverin kanssa edes yksi pyörä retki

Tämä kohta tuli periaatteessa suoritettua, mutta toisaalta ei. Pyörä retki tuli siis tehtyä, tällä kertaa vain yksin! 

- Ole ulkona aina kun sää vain sallii

Kuten jo äsken sanoin, oli sää tänä vuonna hieman surkea joten ulkona ei kyllä kovin usein viileällä ja sateisella säällä tullut oltua. Ulkona tuli kuitenkin sitäkin enemmän oltua silloin kun aurinko lämmitti ihanaa kesäpäivää!

- Yksinkertaisesti vain nauti kesästä ja tee siitä ikimuistoinen!

Toteutui! 

2 kommenttia :

  1. Sä onnistuit tässä kyllä tosi hyvin! Ihanalta vaikutti sun kesä :)

    VastaaPoista