30. elokuuta 2017

TO DO - LIST FOR AUTUMN 2017

Ihanaa iltaa Tällä hetkellä ulkona alkaa olemaan jo aika harmaata sekä viileää, joten päällä on ihanan lämmin neule sekä vieressä kynttilöitä palamassa. Syksy siis on lähestymässä ja sen takia päivän aiheena olisikin nyt ensimmäinen kunnollinen syys aiheinen postaus. Vuorossa siis to do listan jakaminen tälle syksylle :)


- Kuvaile paljon syksyisiä asukuvia sekä jaa ne täällä 

Syksyisin saa muodostettua ihania lämpimiä ja pehmeitä asuja helposti, joten toivottavasti saan tänne jaettua paljon uusia syksyisiä ja ihania asukuvia. Ainoa miinus asukuvien kuvailussa on hiipuva valonmäärä, joka alkaa pikku hiljaa vähenemään.

- Aloita lukemaan enemmän kirjoja

Olen viimeeksi kunnolla lukenut kirjoja viime talvella, joten nyt pitäisi taas kaivaa jokin kirja esiin ja pyhittää sille aina pieni hetki päivästä. Seuraavaksi pitäisikin siis suunnata kirjastoon!

- Pidä huoli kaikkien vitamiinien saannista

Syö siis riittävästi marjoja ja hedelmiä ja muitakin ruokia, joista saat riittävästi eri vitamiineja. Tarkoituksena on siis ruokavalion avulla pysyä terveenä sekä tietenkin samalla saada myös ihoakin hieman parempaan kuntoon :)

- Käy kaikki kuvakansioista löytyvät kuvat läpi sekä poista ylimääräiset

Kuvia on taas tänne tietokoneen kuvakansioille kertynyt aivan liikaa eli olisi taas aika käydä kaikki kuvat läpi ja poistaa turhat sekä ylimääräiset kameraan kertyneet räpsyt. Eikö tälläiset syksyiset ja sateiset päivät olisikin hyvä aika viettää kuvia läpi käyden?

- Ala liikkumaan jälleen enemmän

Hetken aikaa kesällä tuli liikuttua enemmän, mutta kun koulu alkoi, jäi liikkuminen taas sikseen. Nyt näin syksyllä ns. uuden alkaessa olisi hyvä alkaa liikkumaan taas enemmän!


- Etsi kiva uusi huppari syksyä varten

Mie oon ainakin sellainen vilukissa, että mie en meinaa mitenkään tareta missään, en edes melkeinpä lämpiminä päivinäkään :D Siispä etsinnässä olisi nyttällä hetkellä uusi huppari, joka ei olisi kuitenkaan yksivärinen, joita löytyy tällä hetkellä paljon kaupoista. Hupparissa saisi siis olla siinä edessäkin joitain yksityiskohtia.

- Panosta kouluun 

- Kohta alkaa koulussakin tulla jo kunnon kokeita ja oon kuitenkin jo kahdeksannella luokalla, täytyisi taas alkaa panostamaan paremmin kouluunkin. Esimerkiksi kokeisiin luku vaatisi miulta pientä preppausta, jo noihin pieniin testeihinkin.

- Etsi myös lisää syksyisiä ja ihania kynsilakkoja

Kynsienlakkaus on yksi lemppari puuhani ja erityisesti syksyiset sävyt ovat erityisen kauniita. Suunnitelmissani olisikin lähiaikoina laajentaa kynsilakkakokoelmaani taas parilla erilaisella kynsilakalla.

-  Räpsi paljon syksyisiä kuvia

Kun koittaa ruska aika, saa aina ihania kuvia esim. puiden lehdistä sekä pelloista taltioitua kameran syövereihin. Myös alkusyksy on ihanaa aikaa valokuvailla luontoa.

- Aloita joululahjojen osto kerrankin ajoissa

Miulla jää aina joululahjojen osto vähän viime tippaan, joten nyt tänä vuonna ainakin aion olla ajoissa kaikkien joululahjojen ostamisessa. Alankin jo niitä pikku hiljaa suunnittelemaan, ettei vaan tule kiire!

- Pidä sadepäivinä leffa - ja sarjamaratooneja

Mikä olisikaan kuvien läpikäymisen lisäksi parempi tapa viettää sateista päivää kuin leffojen ja sarjojen katselu?


- Pidä postaustahti edelleen aktiivisena

Nyt kesällä sain aloitettua tämän postaustahdin pysymään näinkin aktiivisena ja tarkoituksena se olisi pitää myös koko syksyn ajankin tälläisenä. Vaikka koulu viekin taas paljon aikaa päivästäni, toivotaan, että blogillekin jäisi vielä saman verran aikaa kuin esim. kesällä. Onneksi nyt on sentään muutamia postaus ideoita vielä tallessa!

- Polta paljon kynttilöitä 

Kynttilät ovat ehdottomia syksyn lemppari juttuja ja niitä kuluukin syksyisin paljon. Niillä saa kätevästi luotua ihanaa tunnelmaa sekä piristystäkin viileisin iltoihin :)

- Hoida ja huolehdi ihostasi, jotta se on viileisiin säihin valmiina

- Pikku hiljaa täytyy aloittaa ihon hoitaminen kohti syksyä ja talvea varten, siispä kosteuttavia naamioita ja rasvoja kehiin!

- Nauti syksystä

Mitä teidän  to do -  listoilta löytyy? Entä mitä piditte tästä miun listasta?
Comments

Lähetä kommentti