13. syyskuuta 2017

FALL HAIR TRENDS

Keskiviikko huomenta :) Tänään vuorossa olisi keskittyä hiuksiin ja etenkin siihen, millaiset hiukset nyt tulevana syksynä ovat trendikkäimmät. Tämän syksyn juttu hiuksissa onkin mahdollisimman luonnolliset hiukset sekä pehmeät sävyt. Kampauksissa monimutkaiset letit väistyvät ja tilalle astelevat luonnonkiharaiset tai suorat hiukset. A & O tänä syksynä kuitenkin on edelleen se luonnollisuus.


Sävyt ovat nyt siis kauniita ja pehmeitä. Erityisesti kastanjaa ja kullanruskeaa näkyy nyt hiuksissa paljon, ne ovatkin ihanan täyteläisiä sävyjä. Ruusukulta jatkuu pinnalla yhä, mutta vain hitusen tummempana. Ylipäätäänsä pastelliset värit toimii myös syksyllä. Jos hiuksiin haluaa jotain kirkkaampaa on keltainen oiva valinta.

Liukuvärjäys on periaatteessa aina ollut muodissa, mutta nyt se palaa taas vahvempana. Tosin tuokin tyyli tehdään vain pehmeämmin. Tällä tyylillä ohutkin hius näyttää paljon paksummalta.

Hiusmalleista long bob on edelleen hyvinkin suosittu, mutta bowl cut - eli niin sanottu kulholeikkaus on valloittamassa juuri tällä hetkellä.


Hiukset joko kiharretaan, suoristetaan tai kierretään nopeasti mahdollisimman rennon näköiselle poninhännälle. Tupeerauskin unohdetaan, sillä hiukset saavat nyt olla suoristettuina mahdollisimman lättänät. Poninhännälle parhain paikka on suoraan takaraivossa. Kiharat taas kiharretaan mahdollisimman suuriksi ja tuuheiksi, inspiraatio tuleekin nyt suoraan 80 - luvulta. Myös hiusten kreppaus ja permamentti ovat tekemässä paluuta, niillä saa mukavasti tuuheutta ja muhkeutta hentoonkin tukkaan. Sivujakauskin on taas trendikästä, vaikka suurta merkitystä sillä ei tällä hetkellä olekaan.

Mitäs piditte tästä postauksesta, entä mitä ylipäätäänsä näistä syksyn hiustrendeistä?

Lähteet : Anna. fi & Idealista.fi

1 kommentti :

  1. Hienoja hiusjuttuja nythän on tullut muotiin 80-luvun permikset oli monella tytöllä ylä-asteella:) t.Jani-75

    VastaaPoista