8. syyskuuta 2017

SYYSKUUN BETTE BOX

Mukavaa perjantaita sekä tietenkin viikonlopun alkua! Uusin boxi Bette Boxilta saapui tänään pakettiautomaattiin eikä taaskaan kauaa aikaa mennyt kun kävin sen jo sieltä itselleni hakemassa. Tämän kuun boxin teemana on uuden aika, paketissa onkin siis vain uutuustuotteita :) Paketista löytyykin mm. puuteri, jolla teet meikkipohjasta syksyyn sopivan trendikkään mattapintaisen, huulivoide, joka on pakattu uudenlaiseen helppokäyttöiseen pakkaukseen ja silmämeikinpoistoaine, jolla voit poistaa hellävaraisesti uudet meikkikokeilut!

Kokeile rohkeasti uutta.


LUMENE NORDIC CHICH SOFT - MATTE PUUTERI

"Ultra- hienojakoinen ja pehmeä, satiinisen mattainen puuteri tarjoaa sekä täydellistä mukavuutta, että pitkäkestoista pysyvyyttä. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. (Ovh. n. 17,90€ / 9 g.) "

Olen käyttänyt jo pitkän aikaa irtopuutereita, mutta varmasti tämä Lumenen kivipuuterikin tulee käyttöön. Sävykin on juuri täydellinen, numero 3 sopii kasvoilleni todella hyvin. Ulkonäkökin tällä puuterilla on hyvin kaunis :)


VICHY MINÉRAL 89 DAILY BOOSTER TIIVISTE

"Vahvistavan tiivisteen koostumus on kehitetty valittuja ainesosia, kuten lähdevettä ja hyaluronihappoa käyttäen. Tiiviste tekee ihosta vahvemman ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Tiivistettä levitetään puhdistetuille kasvoille ihonhoidon ensimmäisenä vaiheena. Saatavilla apteekeista ja Ego - myymälöistä. (Ovh. n. 23,50€ / 50 ml.) "

Mielenkiintoinen tuote, mutta itselläni ei taida kyllä tälle tuotteelle käyttöä löytyä. Menee siis eteenpäin.


NIVEA CREME CARE WATERPROOF SILMÄMEIKINPOISTOAINE

" Silmämeikinpoistoaine puhdistaa vedenkestävänkin meikin ärsyttämättä silmiä. Hellävarainen, pantenolia sisältävä tuote myös hoitaa herkkää silmänympärysihoa. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. (Ovh. n. 6,00€ / 125 ml.) "

Tämä tuote pääsee tänään jo samantien käyttöön, sillä tällä hetkellä oma silmämeikinpoistoaineeni ärsyttää hieman silmiä, joten toivottavasti tämä on oikeasti hellävarainen ja samalla hoitavakin. Mikä parasta, tämä poistaa myös vedenkestävänkin meikin.


SCHWARZKOPF BC SCALP GENESIS SYVÄPUHDISTAVA SHAMPOO

" Shampoo syväpuhdistaa hiuspohjan liiasta talista ja muotoilutuotteiden tuotejäämistä. StemCode - yhdistettä ja B3 - vitamiinin johdannaista sisältävä shampoo tasapainottaa hiuspohjaa ja saa hiukset tuntumaan ihanan puhtailta. Saatavana parturi - kampaamoista sekä Sokos - ja Stockmann - tavarataloista. (Ovh. n. 19,50€ / 200 ml.) "

Tällä hetkellä miulla on jo yksi syväpuhdistava shampoo käytössä, joten tämä jää ainakin tällä hetkellä miulta vielä käyttämättä. Muuten kyllä kiinnostava tuote ja varmasti toimivakin.


BLISTEX BLISS FLIP ULTRA MOISTURIZING HUULIVOIDE

" Kosteuttavaa sheavoita sisältävän, mustikanmaikuisen huulivoiteen uudessa pakkauksessa korkki avataan kääntämällä se pakkauksen alle, jolloin se ei irtoa pakkauksesta ja pysyy tallessa. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. (Ovh. n. 3,95€ / 7g.) "

Mielenkiintoinen ja käteväkin tuo uudenlainen pakkaustyyli, joten käyttöön jää! Korkki pysyy ainakin tallessa. Näin syksyn tullessa huulirasvoja alkaakin tarvitsemaan enemmän, mutta miinusta tämä saa ainoastaan vain tuosta tuoksusta, sillä se ei oikein omaan mieleeni ole.


SB12 BOOST - RAVINTOLISÄPURUKUMIT, VICHY VIRKISTÄVÄ VARTALOEMULSIO JA KENZO UUTUUSTUOKSU

Lisäksi tämän kuun boxiin oli pakattu sokerittomat SB12 Boost - ravintolisäpurukumit, jotka raikastavat hengitystä ja samalla estävät myös hampaiden reikiintymistä. Testattavaksi tuli lisäksi Vichyn virkistävä vartaloemulsio ja Kenzon ilmiöksi noussut uutuustuoksu.


Mitäs tykkäsitte tämän kuun boxista? Omasta mielestäni tämä oli ihan hyvä, kuten kaikki muutkin boxit ovat olleet. Toki tästäkin boxista tuli hieman ylimääräisiä tuotteita, mutta ne ylimääräiset tuotteet päätyvätkin sitten siskolleni :) Paketin arvo oli n. 40€ ja pelkästään Lumenen puuteri kattaa paketin hinnan.

- Yhteistyössä Bette Boxin kanssa, boxi saatu.
Comments

Lähetä kommentti