5. syyskuuta 2017

TAVAT JOISTA HALUAISIN EROON


Syksy on miusta aina uuden alun aikaa, eli silloin olisi varmasti hyvä aika muuttaa esim. hieman muutamia tapojaan. Meillä kaikilla on nimittäin varmasti niitä huonoja kuin hyviäkin tapoja ja niistä huonoista (tai ärsyttävämmistä) tavoista moni haluaisi varmasti eroon. Oma listani tähän tavoista, joista haluaisin eroon - postaukseen ei ole kovin suuri, eikä nämä tavatkaan maailman huonoimpia ja ärsyttäviä, mutta kuitenkin noista haluaisi edes vähän eroon. Inspiraation tähän postaukseen löysin ihanan Metin blogista :)

VAATTEIDEN LOJUMINEN

 Vaikka kuinka kovasti tahtoisinkin, ettei vaatteeni olisi aina siellä lattialla vaan ne löytyisi samantien joko vaaterekistä tai vaatekaapista, ne vaatteet eivät päädy sinne minne ne kuuluisi. Tälläkin hetkellä miulla on lattialla vaatteita, vaikka juuri sen lattian niistä vaatteista siivosinkin :D


KYNSIEN PURESKELU

Joskus on tullut pureskeltua kynsiä enemmänkin kuin nykyäänkin, mutta tästäkin tavasta olisi ihana päästä kokonaan eroon. Edes kynsilakat eivät auta miulla estämään pureskelua, jotenkin pitää aina sinnitellä. Pitkät kynteni lyhenevät tämän takia välillä hyvinkin nopeasti.

SÄNGYN PETAAMATTOMUUS

Sänky näyttäisi aina paljon siistimmältä jos sänky tulisi pedattua heti ensimmäisenä aamulla. Yleensä tämä homma jää aina vaan tekemättä, sillä se on helpoin ja nopein tapa. Aamuisin ei vain aika eikä jaksamus riitä.

HIUKSIEN NÄPERTÄMINEN

Hiuksia tulee varsinkin niiden ollessa auki usein näperteltyä ja sormilla selviteltyäkin. Miun hiuslaatu on nimittäin aika vaikea, on pörröistä, kuivaa, kiharaa ja niin sähköistäkin hiusta. Hiukseni siis takkuuntuvat sen takia helposti ja sen takia niitä tulee näpräiltyäkin. 


FINNIEN JA NÄPPYJEN PURISTELEMINEN

Viimeisenä ehkä tämän listan huonoin tapani. Kaikenlaisten finnien ja näppyjen puristeleminen kasvoissa ei ole järkevää, sillä silloin kasvoihin syntyy vain lisää samanlaisia kamaluuksia. Teen silti näin. Tästä tavasta on pakko päästä eroon kuten myös muustakin kasvojen koskettelusta!
Comments

Lähetä kommentti