22. lokakuuta 2017

INSPIROIVIMMAT BLOGIT X3

Huomenta Näin aurinkoisena ja syksyisenä viileänä aamuna on hyvä ensin istahtaa tekemään nopeasti pieni postaus ennen kuin vuorossa on päivän muut hommat. Pidemmittä puheitta nyt ajattelin kuitenkin jakaa teille kolme inspiroivinta blogia. Blogeja joista saan inspiraatiota sekä hymyn huulille :)

- Mukavaa ja rentoa sunnuntaita!


Saijis on yksi niistä blogeista, joita olen lukenut jo monta vuotta sekä ihan ensimmäinen muotiblogi johon olen joskus kauan aikaa törmännyt. Saijan ihanat tekstit sekä kuvat inspiroi miuta ihan mielettömästi ja tätä blogia lukemalla tulee väkisinkin joskus hymy mieleen :)


Roosan blogista löytyy mm. ihania asuja, joista saa pieniä vinkkejä omaan pukeutumiseenkin. Laadukas ulkoasu laadukkailla kuvilla takaa ihastuksen jo ensisilmäyksellä Roosan blogiin. Kuvissakin on sitä jotain omaa tunnelmaansa.


Törmäsin tähän Sonjan ihanaan blogiin vasta ihan äskettäin, mutta ihastuin siihen samantien. Niin kauniit kuvat ihanilla postauksilla, esim mukavilla vinkeillä eikä ulkoasukaan blogissa ole yhtään hullumpi! Mutta myös asukuviakin sekä kauneusaiheisia postauksiakin löytää Sonjan blogista. Näiden juttujen takia tämäkin blogi kuuluu inspiroivimpiin lemppari blogeihinin :)

2 kommenttia :

  1. Ihana postaus!! Saijis ja Sonja Tuulia K on munkin lemppariblogeja :)

    - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista