7. lokakuuta 2017

SUOSIKKEJA SYYSKUULTA

Heii ja ihanaa lauantai iltaa! Näin lauantain kunniaksi olisi vuorossa syyskuun muutamien suosikkien listaus. Suosikkeihin kuuluikin tällä kertaa mm. ihana kulmaväri sekä tietysti tutut Timberlandit, jotka viime kuussa pääsi vihdoin takaisin käyttöön viime talven jälkeen. Pidemmittä puheitta nyt kuitenkin niihin itse suosikkien pariin :)


Tässä onkin heti osa uusimmista meikki hankinnoistani. Etsin pitkän aikaa hyvää, mutta samalla edullistakin kulmaväriä. Törmäsinkin Dermosilin sivuilla tähän hienostuneen ruskean sävyiseen kulmaväriin, jolla saankin nyt tehtyä itselleni helposti ja nopeasti ihanat kulmat. Tuo sivellin, joka tulee tuon värin mukana ei ole mikään maailman parhain, mutta kyllä sillä hyvin pärjää.

Tarvitsin myös jotain uutta concealeria, joka peittäisi hieman näitä tummia silmänalusiani. Päätinkin kokeilla Nyxiltä löytyvää peitevoidetta, joka miulla on ollut jo aikaisemminkin eri sävyssä, tällä kertaa vain keltaisessa. Keltainen sävy onkin suunniteltu juuri tummien silmänalusten peittämiseen. Koko syyskuun ajan olenkin tuota käyttänyt ja hyvin on toiminut :) 


Oon aina pitänyt paljon mattaisista kynsistä ja sainkin keväällä vihdoinkin aikaiseksi hankkia tämän Lumenen mattaisen päällyslakan. Jotain olenkin kuullut, että tänä syksynä mattaiset kynnet olisi muodissa hyvinkin paljon, joten tämä lakka saattaakin päätyä useasti kynsilleni viimeistelemään lakkauksen. Parasta tässä mattalakassa on sen nopea kuivuminen sekä se, että se tekee oikeasti kynnet mattaisiksi.


Punainen takki on tämän syksyn ehdoton lemppari takkini sekä pieni piristys ruiske. Onpahan jotain väriä miunkin harmaassa elämässäni :) Kuten olen jo aikaisemminkin maininnut niin tahtoisin edelleen jotain punaista vieläkin vaatehuoneeseeni. Tämän takin tilasin syksyn alussa HouseOfBrandonilta Onlyn valikoimasta.


Timberlandit pääsi syyskuun lopulla tosiaan käyttöön taas pitkään aikaan ja en edes muistanutkaan kuinka ihanat ja hyvät kengät nämä ovat jalassa. Ilman näitä talvea ja syksyä en nykyään pärjäisi ollenkaan ja kohta nämä varmaankin päätyvät jo melkein jokapäiväiseen käyttöön. Viime syksynä näitä kenkiä tulikin metsästettyä kovasti.


Tämä Objectin neule nousi heti tämän neuleen ostamisen jälkeen suoraan yhdeksi lempparikseni. Lämmin ja harmaa neule on vain niin ihana :) Monesti tämä onkin päätynyt päälle aina kun on vähänkin viileämpi päivä ollut.


Mitä lähemmäksi talvea mennään sitä enemmän alkaa taas käsirasvojakin tarvita. Miulla tämä Bette Boxista tullut Nivean uutuus käsirasva on viime aikoina toiminut erityisen hyvin hiusten silottajana samalla tietysti kun on käsiäkin kosteuttanut. Käsirasvat onkin hyvä ase sähköisiä hiuksia vastaan.


Vielä viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä tämä itse syksy. Olenkin ollut nyt niin innoissani kun vihdoinkin puiden lehdet ovat alkaneet muuttaa väriään ja tippumaan kauniisti maahan. Kuka ei voisikaan tykätä syksystä kun ulkonakin on niin kaunista ?

Mitäs piditte tämän kertaisista suosikeistani?
Comments

Lähetä kommentti