7. marraskuuta 2017

GARNIER MOISTURE BOMB - KOSTEUTTA NAAMION AVULLA

Aurinkoista ja mukavaa tiistaita! Oon vähitellen innostunut aina enemmän ja enemmän kangasnaamioiden käytöstä ja iloitsinkin heti kun huomasin kauppoihin ilmestyneen vihdoin lisää Garnierin Moisture Bomb - sarjan kangasnaamioita. Alunperinhän näitä vielä viime vuoden puolella sai vain yhtä erilaista, mutta viimein näitä maskeja on täällä Suomessakin saatavilla neljää erilaista. Tällä kertaa testissä on yksi naamio kyseisestä sarjasta, ehkä jopa lempparinikin :)


Eli testiin miulle pääsi kyseisestä sarjasta löytyvä Super - Hydrating Soothing Mask, joka on suunniteltu erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Naamion mukana tulee erillinen vaaleansininen kalvo, joka helpottaa naamion asettelemista kasvoille helpommin. Kun naamion on saanut aseteltua hyvin paikoilleen tuo vaaleansininen kalvo revitään varovasti pois, jolloin jäljelle jää enään se itse naamio. Vaikutusaika näillä on n. 15 min.


Tämä naamio on rauhoittava sekä kosteuttava ja iho tuntuu tämän jälkeen ihanan raikkaalta. Sen sisältämä kamomillauute ja hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon pehmentäen sitä. Lopputulos on siis kaunis ja hehkuva. Iho pysyy kosteutettuna pitkään, joten tuo otsikko ainakin pitää täysin paikkaansa.

Hintahan näillä ei ole päätä huimaava, esim. Sokoksella näiden hinta on vain 2€! Todellisia ihmetuotteita siis! Ei jää varmastikaan kenelle yllätykseksi, että tämä naamio pysyy lempparinani varmasti pitkään ja testiin todellakin pääsee muitakin maskeja :)

Oletteko te testanneet näitä naamioita? Mitä olette pitäneet?
Comments

Lähetä kommentti