22. marraskuuta 2017

HOPEASHAMPOOLLA KELTAISUUS UNHOLAAN

Ihanaa ja lumista keskiviikkoa:) Vaaleiden hiuksien kanssa ei ole aina välttämättä kovin helppoa elää, sillä niitä voi olla vaikea hoitaa. Ne usein taittavat keltaiseen ja ovat  muutenkin hauraat. Onneksi ainakin tuohon keltaisuuteen löytyy helposti apu ihan vain marketin hyllyltä - vieläpä edullisestikin :)


Marketin hyllyltä löytyy kätevästi Biozellin hopeashampoo, jolla vaaleiden hiuksien keltaisuudesta pääsee nopeasti eroon. Se taittaa hiuksista keltaisen eri sävyjä, kosteuttaen ja kirkastaen samalla hiusväriä. Tässä shampoossa on myös UV- suoja, joten aurinkokaan ei hiuksia enään vaurioita. Tämäkin tuote kuuluu Biozellin omaan Professional sarjaan, jossa kaikki tuotteet ovat korkealaatuisia ja ammattilaisten kanssa kehittämiä.


Näiden Biozellin tuotteiden ulkoasut ovat kauniita, onhan ne suomalaista designia. Tuo merkki onkin myönnetty osoitukseksi suomalaisen, ainutlaatuisen muotoilun alkuperän takia.

Tässä pullon sisältämässä sinisessä shampoossa on runsaasti helliviä raaka -aineita sekä ylellisyyden tunnetta. Itse oon käyttänyt tätä hopeashampoota jo keväästä asti, mutta nyt syksyllä vasta ihan kunnolla. Ihan jo lyhyessä ajassakin huomaa kuinka hyvin tämä vaikuttaa hiuksiin sekä saa ne näyttämään jokaisen käyttökerran jälkeen aina vain paremmalle.


Tässä ero ennen ja jälkeen. Tuo ennen kuva on kesällä otettu ja silloin käytin hopeashampoota vain satunnaisesti, noin kerran kuussa. Ero noiden kahden kuvan välillä on huomattava ja keltaisuudesta olenkin päässyt jo aika hyvin eroon. Jälkeen kuvassa hopeashampoota on tullut käytettyä säännöllisesti noin parin kuukauden ajan. Nykyään käytänkin sitä aina kerran viikossa:)


Onkos teillä hopeashampoosta kokemusta? Entä mitä merkkiä te suositte?
Comments

Lähetä kommentti