9. marraskuuta 2017

LOKAKUUN SUOSIKIT

Mukavaa perjantaita sekä ihanaa alkavaa viikonloppua! Tänään oli oikein mukava päivä, sillä koulustakin pääsin jo pari tuntia aikaisemmin :) Sen ja alkavan viikonlopun kunniaksi listaankin teille nyt lokakuulta kertyneet suosikkini, yksi niistä onkin heti tuo seuraavaksi oleva tupsulippis.


Haaveilin jo keväästä asti tälläisestä tupsulippiksestä, mutta en vain tiennyt sopisiko tälläinen miulle. Onneksi päätin tämän vihdoin n. pari viikkoa sitten käydä hakemassa BikBokista, sillä tämä pelastaa huonon hiuspäivän kuin myös tuo asuun hieman jotain enemmän. Plussaa irroitettavasta tupsusta!


Dermosilin Extra - voide on parhain voide atooppiseni ihon hoitoon mitä olen koskaan kokeillutkaan. Sen takia tästä ihmerasvasta tulikin tehtyä pieni postauskin. Lokakuun Bette Boxista paljastunut hellävarainen silmämeikinpoistoaine Nivealta on myöskin päässyt suosiksini, hellävarainen emulsio poistaa silmämeikit nopesti ja hyvin ärsyttämästä kuitenkaan silmiä.

Kuun lopulla täytyi ostaa myös uusi kasvojenpuhdistusaine ja tällä kertaa siihen hommaan valikoituikin Garnierilta Soothing botanical cleansing milk, joka on myöskin hellävarainen kasvoille :) Onpahan myös kaunis ja söpö ulkoasukin muuten tuotteella!


Lemppari neuleeksi on paljastunut tämä uusin paitani, joka löytyi GinaTricotilta. Ihanan pehmeä, söpö ja kauniin värinen röyhelöinen paita on niin tämän talven ykköspaita. Tähän on ihana kietoutua niinä viileimpinäkin päivinä :)


Omistan Dermosilin kulmavärin, jonka mukana tuli myös ihan oma kulmasivellinkin. Se ei kuitenkaan ole kovin hyvä eli parhaimmasta päästä päätin ostaa siihen rinnalle kuitenkin uuden siveltimen. Hieman jäykemmällä sivellinpäällä onnistuu kulmien teko vaivatta. Tämä sivellin on We Care Iconin Angled Liner.


Lokakuussa testiin pääsi kasvonaamiot, joihin ihastuin samantien. Tästä löytyykin näistä naamioista ihan oma postauksensa :) Rauhaa ja kosteutta kasvoille on helppo saada näiden Garnierin Moisture Bomb - kasvonaamioiden avulla!


Aivan kuten nimikin sanoo - nämä todella ovat perfect jeansit. Nämä istuvat ja muotoutuvat täydellisesti jalkaan ja lahkeiden pituuskin on juuri oikea. Ja pesemällä nämä hieman löystyneet farkut saa aina takaisin pieneen kokoonsa. Ei siis ihme, että nämä lokakuussa Gina Tricotista hankkimani täydelliset mustat farkut päätyivät tälle listalle.

Mikä näistä lemppareistani oli eniten teidän mieleenne?

2 kommenttia :