20. marraskuuta 2017

MITEN SYKSY MENI?

Syksy meni hujauksessa ohi ja nyt olisikin aika tsekata miten syksyllä tekemäni to do - lista oikein onnistui. Tällä kertaa to do - listallani oli mm. kouluun panostamista, ihon huolehtimista sekä ylimääräisien kuvien poistoa. Kaikki yliviivatut kohdat ovat toteutettuja.


- Kuvaa paljon syksyisiä asukuvia ja jaa ne täällä

Asukuvia tuli kuvailtua aina vain kun sää, aika ja ideat salli. Näin syksyllä asukuvien määrä jäi vain harmi aika vähään, mutta parhaani aina yritän :)

- Aloita lukemaan enemmän kirjoja

Olisin toivonut, että tämä kohta olisi toteutunut, mutta näköjään se jäi toteutumatta. Kirjoja lukemalla saisi varmasti joskus unenkin hieman paremmin ja onhan kirjojen luku muutenkin aina hyväksi.

- Käy kaikki kuvakansioista löytyvät kuvat läpi ja poista ylimääräiset

Kuvia miulla on tässä koneella aina ihan hirveästi, joten juuri kun olen saanut poistettua kaikki turhat ja ylimääräiset kuvat tulee niitä samalla sekunnilla aina lisää. Tämä on siis kuin loputon työmaa. Onneksi sain tässä syksyn aikana edes hetkeksi tämän koneenkin tilaa tyhjennettyä.

- Ala liikkumaan jälleen enemmän

Syksyllä vielä kun oli paljon lämpimämpää ja aurinkoisempaa tuli paljon enemmän liikuttua, mutta näin pimeyden tullessa liikkuminen jäi vähän taas vähemmälle. Toivottavasti joku päivä saisin otettua vielä itseäni niskasta kiinni ja lähdettyä taas useammin lenkille.


 - Etsi kiva uusi huppari syksyä varten

Harmikseni sitä hupparia ei edelleenkään löytynyt, vaikka kovasti sellaista kivaa yritin etsiäkin :D Etsinnät edelleen jatkuvat...

- Panosta kouluun

Kouluun tuli panostettua aina välillä paremmin ja välillä vähän huonommin, mutta kokonaisuudessa kouluun ei kerennyt riittävästi syksyn aikana panostaa. Onneksi on vielä hieman aikaa ennen tuon joulutodistuksenkin saamista!

- Etsi myös lisää syksyisiä ja ihania kynsilakkoja

Syksyisiä kynsilakkoja tuli hankittua parikin kappaletta ja niitä onkin tullut käytettyä jo ahkerasti.

- Räpsi paljon syksyisiä kuvia

Syksyisiä kuvia tuli räpsittyä paljon, etenkin pelloista ja syksyn värjäämistä vaahteran lehdistä :)

- Aloita joululahjojen osto kerrankin ajoissa

Ihan vielä en ole yhtään joululahjaa kenellekään ostanut, mutta miettimään niitä lahjoja kuitenkin olen jo alkanut. Eikö tämän voisikin siksi laskea jo toteutuneeksi kohdaksi?

- Pidä sadepäivinä leffa - ja sarjamaratooneja

Syksyllä sadepäiviä oli paljon, mutta yhtenäkään sateisena päivänä en kerennyt pitämään kunnon leffamaratoonia :(


- Pidä postaustahti edelleen aktiivisena

Koko syksyn ajan sain yllättävän hyvin tänne tehtyä aina uuden postauksen, joten tämä kohta todellakin onnistui! Ei ole nimittäin kovin helppoa yhdistää koulua, blogia ja muuta elämää.

- Polta paljon kynttilöitä

Tämä kohta ei ollut vaikea suorittaa

- Hoida ja huolehdi ihoistasi, jotta se on viileisiin säihin valmiina

Ihoa tuli hemmoteltua erilaisia kosteuttavilla naamioilla ja rasvoilla, mutta siltikään se ei näköjään ollut valmiina vielä viileisiin säihin. Tarpeeksi ei siis tullut ihoa varmaan hoidettua.

- Nauti syksystä

Toteutui :)

Näin kokonaisuutena katsoen tällä kertaa taisi nyt tämän to - do listan teko hieman epäonnistua. Noh, toivottavasti seuraava to - do lista toteutuisi edes vähän paremmin! Mukavaa alkavaa viikkoa!
Comments

Lähetä kommentti