25. joulukuuta 2017

CHRISTMAS EVE 2017


Helou ja ihanaa Joulupäivän tunnelmallista iltaa Mites teidän joulun vietto on sujunut? Tässä jouluherkkujen syömisten välissä ajattelin tulla teille nopeasti tekstien ja kuvien avulla kertomaan vähän eilisestä jouluaatosta.

Miun joulu on sujunut erittäin hyvin, syöden maukkaita jouluruokia sekä herkkuja, katsellen jouluisia ohjelmia ja ennen kaikkea vain nauttien ja rentouduen. Aamulla tuli nukuttua hieman pitempään kuin yleensä jouluaattona eli ihan alkua en Joulupukin Kuumalinjasta ehtinyt nähdä. Toki aamuuni kuului myös perinteinen riisipuuro.

 Aamu vaihtuikin sitten jo pian päivän puolelle ja vuoroon tuli herkullinen jouluruoka. Pöydästä löytyikin maukkaita laatikoita, kinkkua, rosollia ja muita ihanuuksia. Ruoasta ei sitten tänä vuonna ainakaan ole ollut puutetta!
Kun oli ruoka ähkystä selvitty oli aika kahvien. Kahvipöydästä löytyi sitä ihanan makuista piparkakkurahkakakkua, josta tein myös aatonaattona postauksenkin. Toki joulutortut ja suklaatkin bongasi pöydästä.

 Päätinpä miekin nyt viimein kokeilla vihreitä kuulia joulutortuissa ja yllättävän hyvin ne niissä myös toimivat vaikka aluksi epäilinkin. Ne myös onnistuivat todella hyvin eivätkä marmeladit kovin paljoa karkuun lähteneet :) Varmuuden vuoksi pöydästä löytyi toki sitten niitä perinteisiä luumu täytteisiäkin torttuja.


Hetken päästä kahveista oli lahjojen jaon aika. Tänäkin vuonna paketeista paljastui monia mieluisia juttuja ja osan niistä pääsette näkemään perinteisesti jo huomenna. Osa niistä lahjoista olikin suoraan täältä blogin lahjalistalta :)


Lahjojen jaon jälkeen lähdettiin vielä jossain seitsemän aikaa illalla käymään hautausmailla. Kotiin tullessa jatkuikin sitten herkkujen ja ruokien syönti jouluisten leffojen ja ohjelmien parissa. Eli siis mahdollisimman rennosti :) Miten teillä jouluaatto sujui?
Comments

Lähetä kommentti