18. joulukuuta 2017

CHRISTMAS TAG


On joulunaika, mitä luet?

En lue kirjoja oikein paljoa, mutta joululomalla tulee luettua välillä pakostakin aina jotain. Vielä en tiedä mitä kirjaa tänä joulunaikana luen, mutta varmasti tosiaan jotain.

Lempijoululaulu?

Lemppari joululauluni on tällä hetkellä varmaankin Mariah Careyn All I Want For Christmas , vaikea valinta. Julkaisin kuitenkin pari päivää taaksepäin yhdessä postauksessa kaikki tämän hetken kaikki lempi joululauluni, siihen pääsee tästä jos jotain kiinnostaa :)

Osaatko nimetä kaikki joulupukin porot?

Muistan ainoastaan Dancerin, Vixedin, Cupodin ja tietty sen Rudolphin.

Milloin et enään uskonut joulupukkiin?

Lopetin uskomisen joulupukkiin muistaakseni n. 7-8 vuotiaana. Tunnistin sen olleen jo monen vuoden ajan olleen veljeni ja vaikuttihan se aika kummalliselta kuin hetkeä ennen joulupukin tuloa veljeni häipyi aina jonnekin, tietty hyvän selityksen kanssa.


Oudoin saamasi lahja?

Ei tule nyt heti mitään mieleen. Oon tainnut sitten saada paljon mieluisia lahjoja!

Suosikki joululeffa?

Ehdottomasti Yksin kotona 1-2. Katsoin ne vasta viime vuonna ja en kyllä mitenkään voi uskoa, että nuo leffat oli jääneet miulta kokonaan ohi. Aina aikaisemmin kun ne tuli tv:stä, miuta vaan ei jostain syystä kiinnostanut. Nyt en voisi mistään hinnasta jättää niitä enään katsomatta :)Toisaalta myös Joulutarinakin on ihana.

Kaikkien aikojen suosikki jouluherkku?

Varmaankin joulutortut. Toki onhan kaikki suklaat, piparit ja muutkin jouluiset herkut hyvinkin maukkaita :) Vaikea valinta tämäkin!

Parasta joulussa?

Se tunnelma mistä koko joulu koostuu. Läheiset, perhe, hyvä ruoka, kuusi, lahjat... Myös lomakin on ihana juttu.

Onko lahjojen antaminen vai niiden saaminen parempaa?

Riippuu paljon, koska tykkään myös paljon lahjojen antamisesta, mutta onhan niitä kiva itsekin saada. Pidän paljon lahjojen shoppailusta sekä paketoimisestakin.


Mitä joulun traditiota odotat eniten tänä vuonna?

Hieman noloa sanoa, mutta kyllähän se lahjojen jakaminen on aika ihana kohta koko joulussa :)

Millainen lahjojen paketointi olet?

Todella tarkka. Haluaisin jokaisen paketin olevan mahdollisimman täydellisen näköinen ja kaunis, mutta aina vain petyn kun en osaa sellaisia kauniita paketteja tehdä. Onneksi harjoittelemalla oppii, täytyy siis ostaa paljon lahjoja :)

Joulun lempituoksu?

Kaikki jouluiset, eli kuusi, kaneli, hyasintit...

Oletko koskaan rakentanut piparkakkutaloa?

Rakensin viime vuonna ensimmäisen piparkakkutaloni koskaan ja pakko kyllä näin jälkikäteen myöntää , että loppujen lopuksi ei se talo kovin kaunis ollut. Tällä hetkellä rakennan juuri elämäni toista piparkakkutaloa, huomenna näettekin miltä se talo tänä vuonna näyttää.

Kummasta pidät enemmän, jouluaatosta vai joulupäivästä?

Jouluaatto on omaan mieleeni enemmän, sillä mikään ei voita sitä aaton tunnelmaa. Aattona saa lahjoja, telkkarista tulee legendaarinen Joulupukin Kuumalinja, jouluruoka täyttää vatsan yllin kyllin ja jne.


Valkoiset vai värikkäät jouluvalot?

Ehdottomasti valkoiset ja muutenkin vaalean sävyiset.  Värikkäät ja varsinkaan vilkkuvat valot eivät ole ollenkaan mieleeni.

Kuva -vai suklaakalenteri?

Tänä vuonna miulla ei ollut kalenteria ollenkaan, joten mielestäni se on ihan sama kumpi kalenteri oikein on. Mie pidän molemmista.

Mistä jouluperinteistä et pidä?

Me ei käydä jouluna kirkossa eikä saunassakaan, enkä niistä ollenkaan välitäkään. Ne siis taitavat olla ainakin sellaisia perinteitä mistä en pidä.

On jouluaterian aika, mitä lautasellasi on?

Jouluna lautaseltani löytyy aina perinteisiä ruokia, kuten esimerkiksi kinkkua, laatikoita, rosollia jne. Kaikkea mitä jouluna pöydästä sattuukaan löytymään.

Suosikkipuuhasi joululomalla?

Tietysti syöminen, nukkuminen ja muukin rentoilu ja loikoilu.
Comments

Lähetä kommentti