12. joulukuuta 2017

IN & OUT // PT.8

Helou! Tänään päivääni kuuluu mm. joululahjojen shoppailua ja kohta melkein kaikki lahjat alkavatkin olla jo kasassa. Enään siis jäljellä niiden viimeistekin lahjojen paketointi niin joulu saa tulla! Tällä hetkellä to do -listallani on kuitenkin taas paljon tehtävää ja muitakin kiireitä, joten mennäänpä suoraan päivän aiheeseen, eli uusimpien trendien pariin. Ihanaa tiistaita!

IN


TEDDY KARVATAKKI

Tästä karvatakista olen puhunut täällä jo useaankin otteeseen ja maininnut kuinka ihana se oikein on. Olen yrittänyt etsiä pitkään tälläistä takkia, mutta mistään tuollaista oikeanlaista vaalean sävyistä teddy coatia ei meinaa löytyä, vaikka nämä takit ovatkin todella paljon muodissa tänä talvena. Apu on siis edelleen tervetullutta tämän metsästämiseen :)


VÄRIT

Keltaisen, punaisen ja haalean vaaleanpunaisen sävyt ovat alkaneet miuta kiehtomaan viime aikoina ja tätä ei yhtään helpottanut se, että postista ilmestyi hetki sitten ihana vaaleanpunainen huppari. Tahtoisin kovasti nyt ihanan keltaisen neuleen sekä punaisen gollegepaidan. Tuntuu hieman kummallisesta, että minä, harmaa hiirulainen haluan värikkäitä vaatteita :D


LEVEÄT HIHAT PAIDOISSA

Leveät hihat paidoissa on myös inspiroineet miuta viime aikoina ja esim. neuleissa ja ohuissa paidoissa nämä leveät hihat toimii aivan loistavasti! Haaveena olisikin nyt saada jonkinlainen ohut neule tälläisillä hihoilla :)

OUT


NIITIT

Niitit menee vielä ihan pienissä määrissä esim. kengissä (kuten tuossa vasemman puoleisessa kuvassa) , mutta esim. tossuihin ja nahkatakkeihin niitit eivät mielestäni enään sovi. Niittien aikakausi on mielestäni mennyt ohi jo kauan aikaa sitten.


BASKERIT

Baskerit ovat taas tulleet muotiin ja vaikka ne näyttävätkin kivalle muiden päässä ei nämä hatut varmaan miun päähäni niin hyvin sovi. Tällä hetkellä olen tätä mieltä, voihan se olla, että parin kuukauden päästä taas pidän näistä enemmän. Tuo harmaa baskeri on kyllä aika kivan näköinen... :)


SEEPRAKUOSI

Seeprakuosia on nyt loppusyksystä alkanut näkymään kaupoissa jo jonkin verran, mutta miuhun tämä kuosi ei iske. Leopardikuosi vielä välillä menee, mutta seepra on ihan ehdoton nou nou.

2 kommenttia :

  1. Kiva postaus! Itsellä on juurikin niittikengät ja baskerit olleet nyt kovassa käytössä, mutta seeprakuosia ei ole munkaan päälle eksynyt :)

    http://nouw.com/andstyleis

    VastaaPoista