1. joulukuuta 2017

IT'S CHRISTMAS TIME


Aivan ihanaa joulukuun ensimmäistä! Nyt se on täällä ja virallisesti se voi alkaa - jouluhössötys Tänä vuonnahan ei tosiaan täällä blogin puolella näy sitä joulukalenteria, mutta silti tämän kuun aikana tulette näkemään paljon jouluisia postauksia, mm. leivontaan ja lahjojen paketointiin liittyen. Varmasti tulen myös postauksiakin tekemään mahdollisimman paljon, aina vain kun kerkeän. Tehdään siis tästäkin joulusta erityinen!


Tänään on tullut leivottua viimein ne ensimmäiset joulutortut, kuunneltua jouluradiota, ihasteltua tuota ulkona olevaa upeaa lumenmäärää ja juotua lämmintä kaakaota, tietysti vaahtokarkkien ja karkkikepin kanssa :) Fiilisteltyä siis ylipäätäänsä todella paljon tätä lähestyvää joulua. Itsehän en vielä omista tuota joulukalenteriakaan, päivän luukku jäi siis tänään avaamatta, mutta nyt täytyy pikaisesti hommata itselle edes jonkinlainen kalenteri!


 Tässä siis hieman pikaisesti tämän joulukuun ensimmäisen päivän tunnelmia. Huomenna näettekin jo heti varmaan jotain joulu aiheista postausta täällä :) Pysykää siis kuulolla!

Mites teidän joulukuu on lähtenyt käyntiin?
Comments

Lähetä kommentti