5. joulukuuta 2017

NOVEMBER FAVS

Mukavaa tiistaita! Nyt olisi aika palata taas ajassa hieman taaksepäin, nimittäin vuoroon pääsee tänään marraskuun suosikkien listaus. Jotenkin marraskuussa tuntuu aina olevan suosikkeja vähemmän kuin muissa kuissa ja niiden keksiminenkin on paljon vaikeampaa kuin muulloin. Onneksi jälleen kerran niitä suosikkeja kuitenkin löytyi :)


Aivan ensimmäiseksi listaan suosikiksini Lumenen uudistavan yövoiteen, joka tuli eräästä Bette Boxista yllätyksenä. Aluksi tämä naamarasva aiheutti kasvoillani hirveästi näppyjä ja finnejä, mutta onneksi kasvoni aika pian sen jälkeen kuitenkin rauhoittui ja nyt se on ollut täydellinen rasva kosteuttamaan kasvojani näin talvella.


Tämä Herschelin pipo pääsi jo suosikiksi heti kun klikkasin tämän Zalandolta ostoskoriini. Niin mukavan pehmeä ja lämmin. Ennen kaikkea myös hienokin, ja vieläpä heittämällä ihanin pipo, joka miulla on tähän mennessä ollut.


Tämä uusi puhelimeni on pakko listata myös tänne suosikiksini, sillä tämä puhelin on ollut ihan täydellinen! Kyseessä on siis Huawei P9 lite mini, jonka sain jo etukäteen joululahjakseni sen edelliseen rikkoutuneen tilalle. Tässä on paljon muistitilaa, hyvä kamera sekä ennen kaikkea  tietysti toimii :) Valitsin tämän ihanassa ruusunkultaisessa sävyssä. Tahtoisitteko tästä kenties oman postauksen?


Uusille yöhousuille oli tarvetta ja etsinkin sellaisia ohuita ja pitkiä. Pienen metsästyksen jälkeen päädyin tälläisiin kukallisiin Skinyn yöhousuihin ja näissä olenkin nyt viimeiset melkein kaksi viikkoa kotona hiihdellyt :) Kauniit kukkaset ihanalla tummansinisellä taustalla.


Päätin syksyllä ostaa vihdoin syväpuhdistavan shampoon, joka poistaisi kerralla kaikki hiustenhoitotuotteiden jäämät hiuksistani, jotka eivät ole tavallisella shampoolla lähteneet. Päädyin sitten kaupan hyllyllä tuttuun Biozelliin ja valinta on ollut parempi kuin mikään. Suosittelen tätä siis kovasti :)

2 kommenttia :

  1. Noi yöhousut näyttää niin mukavilta! <3 Mä haluun kans talveks jotkut ihanat ja lämpimät! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on super mukavat ja ihanat päällä! Onneksi Black weekend tarjousten vuoksi ne ei olleet edes pahan hintaisetkaan :)

      Poista