29. joulukuuta 2017

VUODEN LUETUIMMAT TEKSTIT X7 +1

Perjantai huomenta! Vuosi lähenee nyt uhkaavasti oikeasti loppua ja tätä vuotta on jäljellä enään vain hassu muutama päivä. Siksi onkin aika vihdoin ensimmäisen kertaus aiheisen postauksen.

Vuonna 2017 luetuimpiin postauksiin kuului arvontoja, jotka olivat samalla tämän blogin ensimmäiset. Kaikkein luetuin postaus oli kevään hiustrendit, mutta suosittuja oli myös kaikki leipomis postaukset sekä erilaiset postaukset, joissa kyselin teiltä apua esim. ihanan teddykarva takin etsimiseen ja kameran valitsemiseen.




Hiukset ovat nyt keväällä kahdella eri tyylialueella. Toisella rentoa lookkia ja toisella hiukset geelin avulla vedetty ihan taakse. Oma lempparini on tietenkin tämä rento look ja Pinterestistäkään ei kuvia siihen geeli lookkiin löytynyt, joten rento kevät siis tulossa. "


" Ihanaa viikonloppua! Ostoskoriin on tullut tänään jo klikkailtua muutamia juttuja ihanan Black Fridayn vuoksi, mutta tässä välissä päätin tulla pistämään teille nopeasti arvonnan pystyyn. Sain siis Bette Boxilta luvan arpoa heidän joulukuun boxinsa. Bette Boxi sisältää joka kuukausi 4- 6 kpl erilaisia kauneustuotteita. Joulukuun boxista ilmestyy nyt mm. upea ihonhoitoon liittyvä tuote, täysikokoinen värikosmetiikka tuote sekä monikäyttöinen meikkiväline. Hyvältä kuulostava paketti, eikö niin? "


" Mukavaa uutta viikkoa! Nämä lumiset ihanat maisemat ovat taas muisto vain, mutta onneksi on kuvia aina jäljellä. Tämä viikko alkaisi uuden arvonnan merkeissä ja tällä kertaa parin lahjakortin. Tällä kertaa sain suuren kunnian arpoa teille näin joulun alla Hyvinvoinnin tavarataloon kaksi lahjakorttia. Nyt siis ei tätä kannata skipata :) "



" Oma tukkani oli kasvanut jo todella pitkäksi, joten oli aika hieman saksia sitä lyhyemmäksi. Olin haaveillut jo viime vuodesta asti, eli todella pitkän aikaa tätä pitkää polkkaa. Sellainen on siis uusi hiusteni malli. "


" Nyt kaikki  kertomaan kokemuksia ja antamaan apua sillä haluan uuden...

Kameran. "


" Riensin innoissani maanantaina hakemaan postista tätä ihanaa pakettia, jota olin jo odotellutkin. Pari päivää ennen paketin saantia piti vältelläkin jo hieman blogeja, sillä niissä tämän kuukauden paketin sisältöä jo esiteltiin... Kyseessä on siis maaliskuun Bette Box, joka oli jälleen täynnä bloggaajien valitsemia tuotteita. "


" Ihanaa ja rauhaisaa sunnuntaita. Kaupoista löytyy tällä hetkellä mitä ihanimpia karvatakkeja ihanissa sävyissä ja pituuksissa, mutta omaa silmääni eniten miellyttävää karvatakkia ei ole vielä eteeni löytynyt. Kesällä löysinkin erään ihanan lukijan toimesta sen kauan etsimäni valkoisen ja pitsisen kesämekon, joten luotan taas teidän mahtavaan apuun :) Etsinnöissä olisi siis pepunpeittävä ja vaalean sävyinen karvatakki. Tuollainen, kuten tuossa ihan ensimmäisessä kuvassa. Mieluiten siis beigen sävyinen ja tietty edullinenkin. "


" Ihanaa sunnuntai iltaa!  Pääsiäinen on jo melkein ohi, mutta vielä voi herkutella tälläisellä juustokakku ihanuudella. Päätin jo viime vuonna, että tänä vuonna teen tämän Kinder - juustokakun. Nyt siis tein ja parempaa kakkua ei voisi olla :) Kovin isoa palaa tätäkään kakkua ei kyllä kerralla pysty syömään vaikka makeasta pidänkin. Tästä herkusta ei kyllä kaloreita puutu! "
Comments

Lähetä kommentti